Titeket dobtak már ki otthonról a szüleitek? Hogy álltatok talpra? Hol tartotok azóta?
Velem ez régebben történt meg majdnem,de még most is alig tudom feldolgozni.
Másik kérdésem:esetleg zsarolnak azzal,hogy ki fognak tenni a házból?Hogy viselitek?
14 éves koromban azt mondta anyukám, hogy takarodjak a nővéreim után. (Nővéreim pár hónappal azelőtt mentek a nagymamámhoz, mert a két alkoholista szülőm miatt nem lehetett már otthon megmaradni/tanulni. Kaja nem volt, csak pia)
Így 14 évesen átcuccoltam nagymamámhoz én is, ott laktunk velük mind3an. Ugyanabban a faluban, ahol anyukámék, így szinte naponta találkoztunk. Ekkor kezdtem a szakközepet Pesten, mellette hétvégére munkát vállaltam, így végeztem el a szakközepet, a technikumot és egy okj-s fősulit (amit nem fejeztem be végül).
18 éves korom óta a férjemmel lakom Pesten, havonta látogattam a szüleimet, nagyszüleimet.
Anyukám fél éve meghalt és a történtek ellenére nagyon hiányzik. Apám nem érdekel.
Ma már 28 éves vagyok, férjemmel és 3 éves fiammal éljük mindennapjainkat. Nagymamámat havonta látogatom még mindig.
A páromat két éve..
Sok sok vita volt előtte, elég komoly dolgok is. Azóta együtt élünk,jól élünk és boldogok vagyunk. Az apósommal nem beszéltünk azóta,anyósommal elvagyunk,nem túl jó a viszony...
A 16/16-hoz: Kérdezed, hogyan lehet talpra állni? Abszolút teljesen, maximálisan talpra lehet állni, fejlődni, egzisztenciát teremteni. Az életösztön nagyon erős.Inkább a megbocsátás dilemmája lehet gyötrő és az, hogy a sikerül-e valamilyen szinten kidolgozott etikus kapcsolatot kialakítani a történtek ellenére is.
(Az már az én személyes defektem, hogy amikor bajban vagyok, a kiátkozás sérelme is ott van halmozottan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!