A szüleitek zavartak már otthonról? Miért?
Engem egyszer egy olyan fiú miatt,akit nem tűrtek meg mellettem,s azt ,,javasolták",ha együtt maradok Vele,akkor szedjem inkább a sátorfámat.Nekik volt igazuk,és szerencsére szakítottam Vele.
Veled biztosan az a gondja anyudnak,hogy ilyen munkáid vannak csak.Azt gondolja,hogy nem is szeretnél rendes,állandó munkát.Próbáld bebizonyítani neki,hogy ez nem lustaságból van így,vedd meg a házat,ha teheted,és állj a saját lábadra!
Szia!
Engem szinte minden hónapba kiraknak otthonról.
19 éves vagyok,még fősulira járok,nincs keresetem,és mégis sokszor kiraknak az utcára...Szinte minden nagyobb veszekedés úgy ér véget,hogy azt mondják "takarodj innen,csak élősködsz rajtunk,elmúltál 18,nem vagyunk kötelesek eltartani.." stb..
Pár napig valamelyik barátnőmnél/mamámnál alszom...Aztán hazamegyek amikor lecsillapodtak a kedélyek..
De már nagyon nem bírom..
Én is tervezem h elköltözök egy albérletbe,de ahhoz kéne egy társbérlő. Meg persze állandó munkahely,de azt suli mellett nem tudom bevállalni.Nem tom mi lesz.Majd meglátjuk.Bocsi,h ennyit írtam..
Napszám, segély, közmunka, családi balhék, elzavarás...sztem menj a Máúnikába.
Egyébként ezt már-már közhelyszerű kifogást, h "falun élek, ezért nincs munka, tehát hiába is próbálkozom, mert falun bizony nincsen munka" ezt tipikusan az ilyen lusta, lecsúszott emberek hajtogatják, mint amilyennek te is bemutatkoztál itt.
19:50,
Jó neked, te tudod, mit követtél el.
Kedves 20:02
Akkor te tudod, mit vált ki az emberből az ilyesmi.Egyébként rengetegszer megkérdeztem, mi volt az oka, hogy elcsapott a háztól? Olyankor mindig úgy tett az anyukám, mintha nem hallotta volna a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!