Én gondolkozom rosszul, vagy az egyetemisták tényleg sokat várnak a szülőktől?
Nekem kicsit durva, hogy 20-21 évesen is elvárják az egyetemisták,hogy mivel iskolába járnak a szülők pénzeljék.
1)Nagyon drága az egyetem, nem baj a szülő kifizeti
2)Nagyon sokat elakarnak kérni, nem elég hogy felnevelték a szülők Őket, mire már kereső képes ember lenne, még a szülő 50-60 ezer forinttal csak úgy havi szinten pénzelje, mert hát tanuuuuuul, ennyi csak kijááár.
3)NEM a szülőért tanul, max a szülő is szeretné, hogy legyen valami az életben a lánya/fia, viszont szerintük alapkövetelmény, hogyha Ő tanul, dolgozni nem tud.
4)Igaz-igaz, hogy dolgozni nehezen, de most mindenki figyeljen NEM LEHETETLEN.
5)Jó ha nem dolgozik oké, semmi baj, de utána miért várja el sok 'felnőtt',hogy anya még 20as éveibe is pénzelje?
Egy szülő mindent megtesz a gyerekéért, de ez már sok...
Tudom ez a kérdés,nagyon sokaknak fogja szúrni a szemét, és leoltatok, nem vagyok se szülő, se egyetemista,de nekem már most durva ez a helyzet.
Rosszul gondolkozom? Egyéb vélemény?
Negyedik: : ) ez nem nekem szólt:) így erre nem tudok választ adni:)
Ötödik:Nem szülő vagyok:) Elhiszem, hogy fárasztó megerőltető,de sokszor még a hangsúlyból is teljesmértékben kivehető, hogy vannak egyetemisták akik elvárják, mert hát Ő tanul. Ez egy jó dolog, és tiszteletre méltő, de ne felejtsük el, hogy attól mert valakinek 4-5 diploma a kezében van, attól független lehet h*lye az élethez mint a raklap.
Van akinek van egy szakmája, és igenis inteligens, művelt, értelmes ember.
"aki azt mondja nem lehet, hazudik"
Olyan megnyugtató, hogy a leendő diplomásoknak ilyen penge érvelési képességeik vannak.
Köszönöm mindenkinek.
Nem érzem magamban az irigységet,mert én lusta vagyok, utálom a sulit, ezért nem is szeretnék még több sulit.
Igen én is úgy gondolom, ha valaki tényleg akar az a legtöbb esetben tud.
Persze nem minden esetben, hisz a munkalehetőség magyarországon már egyenlő lassan a nullával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!