Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a bátyám? Ti foglalko...

Normális a bátyám? Ti foglalkoznátok vele ezek után?

Figyelt kérdés

Együtt élek a párommal, havi 3-4x járok otthon. Van egy tizenéves húgom és egy 27 éves bátyám. Húgommal jóban vagyunk, párom a húgaként szereti. Bátyám fura szerzet. A net és a tv-n kívül más nem létezik a számára, diplomás munkanélküli. Ha a párommal járunk otthon, soha nem mutatkozik, le sem jön a szobájából. pl. most húsvétkor az egész napot ott töltöttük, akkor szaladt le 1-2 percre, mikor megneszelte, hogy elmentünk sétálni. Még enni sem jön le, ha ott ebédelünk, inkább koplal. Van olyan, hogy egyedül járok otthon, akkor sem jön le köszönni. Egyszer 3 hónapig nem láttam egyhuzamban, úgy, hogy hetente hazajártam. Párommal 2 év alatt köszönésen kívül 1 szót nem váltott.

Tényleg már beteges az elzárkózása az emberektől, elhanyagolt a külseje, a neten éli az életét és barátai sincsenek. Nekem kéne felmennem az odújába és köszönni neki?

2012. ápr. 11. 18:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Rettenetesen gátlásos lehet. Szerintem lelkibeteg is azok alapján, amiket leírtál, szüksége lenne egy jó pszichológusra.

Kimondottan ajánlom, hogy keresd fel te az "odújában". Gyakran (ha teheted). Hátha akkor hajlandó lesz ő is nyitni felétek.

2012. ápr. 12. 11:15
 32/36 anonim ***** válasza:
Szabad megkérdezni, hogy-hogy van a testvéred?
2014. jún. 20. 19:06
 33/36 A kérdező kommentje:

Ugyanúgy. Annyi a különbség, hogy tanított valahol több, mint 100 km-re anyáméktól, de ugyanúgy hazajárt hétvégente szennyest mosatni.

Velem és a húgommal nem áll szóba, mi sem foglalkozunk vele. Húgom ballagására nem jött el, az esküvőmre, ami két hónapon belül lesz, nem hívom meg. Kb. ez a felállás.

2014. jún. 20. 20:21
 34/36 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Én a helyedben bekopogtatnék hozzá, és megpróbálnék vele beszélni. Megkérdezni, hogy bántja-e valami. Csak egyszer, legalább! Egy próbát megér, lehet, csak szeretetre vágyik. Lehetséges, hogy azt gondolja önmagáról, hogy ő nem méltó a szeretetre, és inkább kerüli az embereket. Szerintem nincs önbizalma. De ez csak egy vélemény. Sajnálom, és kitartást kívánok a családnak!
2014. szept. 2. 17:15
 35/36 A kérdező kommentje:
Ennek semmi értelme, és ha ismernéd őt és a körülményeket, eszedbe sem jutna ilyet tanácsolni. Ha bárki így közelítene hozzá, eltorzított arccal morogna: "Mit akarsz itt, te idióta? Takarodj!"
2014. szept. 2. 18:03
 36/36 A kérdező kommentje:
Ja, és az esküvőmön nem volt ott, nem is hiányzott, lehet, azt sem tudja, hogy férjhez mentem. Őszintén szólva magasból teszek rá, mi van vele. Olyan, mintha nem is létezne a számomra. Ha testvérre gondolok, a húgom jut eszembe egyedül. Ő kb. olyan szinten van, mint egy távoli rokon, akivel nem tartja senki a kapcsolatot, mert kiállhatatlan.
2014. szept. 2. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!