Normális a bátyám? Ti foglalkoznátok vele ezek után?
Együtt élek a párommal, havi 3-4x járok otthon. Van egy tizenéves húgom és egy 27 éves bátyám. Húgommal jóban vagyunk, párom a húgaként szereti. Bátyám fura szerzet. A net és a tv-n kívül más nem létezik a számára, diplomás munkanélküli. Ha a párommal járunk otthon, soha nem mutatkozik, le sem jön a szobájából. pl. most húsvétkor az egész napot ott töltöttük, akkor szaladt le 1-2 percre, mikor megneszelte, hogy elmentünk sétálni. Még enni sem jön le, ha ott ebédelünk, inkább koplal. Van olyan, hogy egyedül járok otthon, akkor sem jön le köszönni. Egyszer 3 hónapig nem láttam egyhuzamban, úgy, hogy hetente hazajártam. Párommal 2 év alatt köszönésen kívül 1 szót nem váltott.
Tényleg már beteges az elzárkózása az emberektől, elhanyagolt a külseje, a neten éli az életét és barátai sincsenek. Nekem kéne felmennem az odújába és köszönni neki?
Rettenetesen gátlásos lehet. Szerintem lelkibeteg is azok alapján, amiket leírtál, szüksége lenne egy jó pszichológusra.
Kimondottan ajánlom, hogy keresd fel te az "odújában". Gyakran (ha teheted). Hátha akkor hajlandó lesz ő is nyitni felétek.
Ugyanúgy. Annyi a különbség, hogy tanított valahol több, mint 100 km-re anyáméktól, de ugyanúgy hazajárt hétvégente szennyest mosatni.
Velem és a húgommal nem áll szóba, mi sem foglalkozunk vele. Húgom ballagására nem jött el, az esküvőmre, ami két hónapon belül lesz, nem hívom meg. Kb. ez a felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!