Normális a bátyám? Ti foglalkoznátok vele ezek után?
Együtt élek a párommal, havi 3-4x járok otthon. Van egy tizenéves húgom és egy 27 éves bátyám. Húgommal jóban vagyunk, párom a húgaként szereti. Bátyám fura szerzet. A net és a tv-n kívül más nem létezik a számára, diplomás munkanélküli. Ha a párommal járunk otthon, soha nem mutatkozik, le sem jön a szobájából. pl. most húsvétkor az egész napot ott töltöttük, akkor szaladt le 1-2 percre, mikor megneszelte, hogy elmentünk sétálni. Még enni sem jön le, ha ott ebédelünk, inkább koplal. Van olyan, hogy egyedül járok otthon, akkor sem jön le köszönni. Egyszer 3 hónapig nem láttam egyhuzamban, úgy, hogy hetente hazajártam. Párommal 2 év alatt köszönésen kívül 1 szót nem váltott.
Tényleg már beteges az elzárkózása az emberektől, elhanyagolt a külseje, a neten éli az életét és barátai sincsenek. Nekem kéne felmennem az odújába és köszönni neki?
valakit zavar hogy a másiknak párja van neki meg nem.
nekem is vannak olyan időszakaim, amikor nincs kedvem utcára lépni, mert legszívesebben szétrúgdalnám az enyxelgő párokat mert csak a saját nyomoromra, magányomra, sikertelenségemre emlékeztetnek.
lehet hogy nem szimpi neki a pasid és inkább elmegy mert nem akar összeveszni.
én is képtelen vagyok olyannal édelegni aki nem rokonszenves és hiába akarna beszélgetni, utána sem lesz az.
a bátyád talán aszociális, így érzi jól magát.
ne erőltesd
Mondom depressziós, ennek fokozatai vannak, akár nagyon szélsőségesek is.
Netet ki fizeti, milyen jellegü net van nálatok? Ha kikapcsolásra kerülne a szobájában tudna újat varázsolni magának röpke időn belül?
A kikapcsolás ne legyen ultimátum ellene, hanem valami emészthető indok, pl. szolgáltató hiba, elmaradt számla, szolgáltatóváltás.
Próbáltam már anyámékkal beszélni, hogy emlegessék már neki többször az álláskeresést. Mikor nekem nem volt munkám és otthon laktam, napi többször nyaggattak vele (jogosan!), pedig én mellette segítettem is otthon. Érdekes mód, neki semmit nem kell csinálni, apám is a húgommal üvöltözik, ha valamit nem akar megtenni, ha visszavág, hogy csinálja a bátyánk, arra persze nem reagálnak...
Nem tudom, neki miért jár nagyobb türelmi idő, talán mert diplomája van? Vagy mert férfinak született?
"lehet hogy nem szimpi neki a pasid és inkább elmegy mert nem akar összeveszni"
Nem is ismeri a páromat. Egy végtelenül szelíd, udvarias srác, amennyit látott eddig belőle, nem szűrhetett le belőle rosszat. Ő mindig köszön neki, soha nem tett rá megjegyzést, stb. Nincs oka nem kedvelni.
"Netet ki fizeti, milyen jellegü net van nálatok? Ha kikapcsolásra kerülne a szobájában tudna újat varázsolni magának röpke időn belül?"
Korlátlan t-home-os net van, hozzá kábelen megy és az ő gépe mellett van a modem, router. Viszont az aljzat lent van anyámék szobája előtt. De szerintem úgysem húznák ki, ha más nem azért, mert akkor a húgom sem tudna netezni. Meg akkor sem tenne semmit, max akkor csak játszana a gépén vagy tévézne. Vagy valahogy lekötné magát.
"Ne haragudj kedves kerdezo, de azt kell hogy mondjam, hogy a legnagyobb problema itt a szuleiddel van...sajnos.."
Hát tudom... Próbáltam én már beszélni velük, nem is egyszer. Falra hányt borsó, úgy érzem, hiába járatom a szám. A húgom meg mindig nekem panaszkodik, hogy igazságtalanok vele.
Említetted, hogy tanár. megkérdezhetem, hogy milyen szakos?
Egyébként szerintem itt orvosra van szükség..
Én azt mondom, hogy a net, ami ott tartja. Ha nem lenne net, akkor semmit nem tudna csinálni a szobában. Az internet egy hatalmas világ, ha nem tud belépni, unatkozni fog. Bár lehet, hogy lesznek dühkitörései.
A húgodnak vesztek sutyiban mobilnetet, ő meg lesz oldva. A TV fontos? Egyébként a játszást a gépén egy idő után meg fogja unni. Végignyomja a játékokat, multiplayer-re meg net nélkül nincs lehetősége.
Szóval ami marad neki jó játék, amivel még nem játszott, max a pasziánsz, amivel nem hiszem, hogy olyan sokáig bíbelődne. Ha vannak filmek a gépén, egy idő után végig nézi az összeset, é
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!