Szerintetek 20év korkülömbség sok ha a nő annyival öregebb?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 12:42
11/17 anonim válasza:
Képzeld el, én 62 éves vagyok, nejem meg 82 lenne! Nem gáz?
12/17 anonim válasza:
Nem mondod,hogy Madonna ismerősöd? Gratula.
13/17 anonim válasza:
sok hát. konkrétan az anyja lehetne az illető..
14/17 anonim válasza:
Mindkét oldalról rengeteg, de talán még elfogadhatóbb, ha a férfi az idősebb...
De így? Ők mit akarnak együtt? Mondjuk egy 20 éves srác egy 40 éves nőtől? Ha a srác nem akar családot, hajrá...
15/17 anonim válasza:
Én 32 éves vagyok és jól tartom magam. De maximum pár alkalommal az ágyban érezném jól magam egy 20 évessel. Nem is tudom miről beszélgetnek. Az egyik barátnőm pont 40, a pasija 22, de szerintem a srác megélhetési pasi, mivel se családja, se otthona, a fizetéséből nem jönne ki.Párszor próbált már elmenni, de a fenti okok miatt mindig visszamegy. Szex már alig van köztük.A barátnőm önbecsülése a béka feneke alatt. Én úgy látom, hogy mindkettőnek jobb lenne külön.
17/17 anonim válasza:
20 év gáz, akármelyik az öregebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!