Miért nem tudja megérteni a helyzetemet a tanár? Így nem lehet haladni, nem tudom mitévő legyek.
Középiskolába járok.Nagyon sok szakmai tantárgyam van, nagy a követelmény. 1 éve dolgozok diákként, hetente többször, van hogy este 11 után érek haza, ilyenkor örülök ha ruhástul az ágyamba bújhatok, és alhatok 5-6 órát, mivel másnap fél 6-kor kelek is, majd megyek suliba. Azért mentem el dolgozni, mivel az apám elhagyott minket, minden tartozást ránkhagyott, ezenkívül 5-en vagyunk a családban, sok a kiadás. Anyu nem bírná egyedül. A suli egész jól megy, mindenből egész jó vagyok, kivéve a kémiát. A tanárnő szinte minden órán feleltetni akart, sorra írta az egyeseket. Hozzáteszem 7.-es korom óta nem értem, nehezen megy, segítséget soha senkitől nem kaptam.
Elég sok egyesem van, és most kijelentette hogy megfog buktatni. Azt mondta, nem ad lehetőséget javítani... max írunk még egy tz-t, az egy picit változtat az 1,00-ás átlagomon. A sírógörcs kerülget, nem szeretnék megbukni (javítóvizsgára nem akarok menni, egész éves anyagból képtelenség lefelelni), de ő egyik órán se enged már felelni. Nem akarok magyarázkodni, de a családi körülményeim nagyon is befolyásolják tanulásomat. Minden nap dolgozok, csak a hétvégéből 1 szabadnapom van általában, azt meg örülök ha a családdal tölthetem vagy pihenhetek, esetleg az érettségi tantárgyakra készülök.
Szerintetek hogy győzzem meg a tanáromat? Nem tudom vele megértetni hogy nekem ez mennyire teher...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!