Apám nem fogadja el a férjem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A sírás határán állok.
Falun élünk, ugye itt csak a bugyim színe titkos.
A férjemmel igyekszünk mindig segíteni a szüleimnek, akik őstermelők. Ők is sokat segítenek rajtunk: fával, hússal satöbbivel.
Szerintem ennek így is kell lennie.
Erre most hallom egy ismerőstől, hogy drága apám agyba-főbe szidja a kocsmába a férjem. Váltig meg van róla győződve, hogy nélkülük mi sehol nem lennénk.
A férjem sajnos munkanélküli. Az előző munkahelyét otthagyta, ezt közösen megbeszéltük. Nem bírta. Volt egy másik hely, de sajnos csak ígérgettek.
Folyamatosan keres, nem csak lazsál.
Vannak a férjemnek hibái, de nekem kell őket elfogadnom. Meg nem is olyan nagyok.
2012. ápr. 10. 11:46
21/21 anonim válasza:
Hát mai világban önkényesen felmondani az állást, úgy, hogy nincs másik... hát érdekes felfogás, annyi szent! Az biztos, az én apám is kritizálná a párom, ha ilyet tenne. De engem is persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!