Apám nem fogadja el a férjem. Mit tegyek?
A sírás határán állok.
Falun élünk, ugye itt csak a bugyim színe titkos.
A férjemmel igyekszünk mindig segíteni a szüleimnek, akik őstermelők. Ők is sokat segítenek rajtunk: fával, hússal satöbbivel.
Szerintem ennek így is kell lennie.
Erre most hallom egy ismerőstől, hogy drága apám agyba-főbe szidja a kocsmába a férjem. Váltig meg van róla győződve, hogy nélkülük mi sehol nem lennénk.
A férjem sajnos munkanélküli. Az előző munkahelyét otthagyta, ezt közösen megbeszéltük. Nem bírta. Volt egy másik hely, de sajnos csak ígérgettek.
Folyamatosan keres, nem csak lazsál.
Vannak a férjemnek hibái, de nekem kell őket elfogadnom. Meg nem is olyan nagyok.
Ez egyre szebb :-)) És mégis mit mondott a férjed, miből vesz enni a gyereknek ha ott hagyja a munkahelyét? Mivel te gondolom otthon vagy a lányotokkal, miért nem költöztetek oda ahol ő dolgozott?
Abban egyetértek veled, hogy egy apának nem a kocsmában hanem a gyereke mellett a helye.
Pardon én dolgozom.
Most 140+gyesből élünk, úgy hogy csak 35ezer a lakbér, a városban, ahol ezelőtt laktunk,110+gyes-ből 50ezer volt.
Tulajdonképpen sokkal jobban élünk most, mint akkor.
Máskülömben nem hagyta volna ott a melóhelyét. Ő is éppen annyira frusztrált mint én.
Túlagyal dolgokat. Néha pedig komplikál is. Rosszabb mint egy nő :)
De ezt szeretem benne. Minden oldalról megvizsgálja a dolgokat és csak azután dönt.
Sajna ez a technika nem mindig válik be.
Kedves utolsó.
Ha nem segítünk, nem apámmal cseszünk ki, hanem édesanyámmal. Amiket mi ott besegítünk az az aprólékosabb, de nehezebb munka. Apámék leölik, pezselik szétdobják a disznót aztán otthagyják.
Nem a tündérmanók válogatják ki a pörköltnek, rántotthúsnak stb-nek valót, szedik adagokra, zacskózzák és fagyasztják, nem ők kockázzák a szalonnát, hogy legyen zsír és tepertő.
Ha mi nem vagyunk ott (ez az elmúlt 5 évben egyszer fordult elő) akkor anyukám hajnali 2-3ig pakol, hogy készen legyen.
nálunk sem fogadták el a szüleim a párom nagyon sokáig, sőt ház előtt kellett várnia rám mindig, mert be sem engedték
aztán néha beszélgettek vele, mikor kijöttek
és ahogy telt-múlt az idő, behívták
és a végén apával együtt gitároztak!
nekem akkor lábadt könnybe a szemem :)
szóval meg kell mindenkinek adni az időt, hogy lágyuljon a szíve
Ez a segítség szerintem is normális.Elmegyünk disznót vágni,a haver is csomagol útra.....
A férjed tényleg puhapö cs az apád meg tapló
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!