Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem szeretem a férjem,...

Már nem szeretem a férjem, csak a gyerek tart minket össze, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elvárja, hogy én legyen a tökéletes feleség, mindig mosolyogjak, jól nézzek ki, hogy fel tudjon vágni velem mások előtt. Nem kérdezi meg, hogy vagyok, nem beszélget velem, csak felszínes témákról, nem kedveskedik semmivel, de nekem mindent meg kell tennem érte, különben kiabál és duzzog. Agresszív, érzéketlen, agyára ment a munka, plusz úgy érzem, illegális üzleteket folytat, mert van olyan pénz, ami nem tudom, honnan jött. Nem vagyok már boldog, egyedül a fiam miatt vagyok még vele. Nagyon sokat agyalok, hogy miért alakult ez így és hogy min tudnék változtatni, de már nem látok túl sok kiutat, a férjem nem partner ebben. Hiába mondom el neki, hogy engem mik bántanak, hogyan oldjuk meg a problémáinkat, nem érdekli, azt hiszi, minden jól van így. Nem tudom, hogy mit tehetnék, vagy tehetek-e még valami egyáltalán. Rossz látni, mikor más házasok együtt csinálnak mindent, boldogok, tisztelik egymást. Nálunk meg csak a feszültség van jelen mindig.

Mit tudnának nekem tanácsolni, érdemes még próbálkozni?

2012. ápr. 8. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Válj el.Ha ti nem vagytok boldogok,a gyerek sem lesz az.Bocs,de ez hülye kérdés...
2012. ápr. 8. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ugyanezt,amit leírtál,mondd el neki.Leesik az álla tőle és el fog gondolkodni.
2012. ápr. 8. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetnék pár dolgot? (nem kötözködésből, tudom, hogy van elég problémád enélkül is)

Mikor/mielőtt összeházasodtatok, akkor is ilyen volt?

A rózsaszín köd időszakában házasodtatok?

A kapcsolat elején mindent ráhagytál, vagy épp ellenkezőleg: mindig viharos volt a viszonyotok?

Esküvő előtt mennyit beszélgettetek, mennyire érezted úgy, hogy ismered őt?

A válaszom: Szerintem minél előbb hagyod el, annál jobb lesz, annál kevesebb ideget eszel meg mellette. Ha sosem volt jobb ember, akkor biztos nem fog jó irányba változni.

2012. ápr. 8. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
elválni
2012. ápr. 8. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Mivel már beszéltél vele és nem partner a továbbiakban, szerintem a válás marad.

A gyereknek borzalmasan nem jó,ha olyan családban nő fel, hogy ölik egymást a szülei, nem tanul meg szeretni sem, mert az lesz neki természetes, amit a szülőktől lát.

2012. ápr. 8. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Az alapján, amit leírtál, te mindent megtettél. Ha nem partner a változásban, akkor semmi értelme így tovább.

Arra azért vigyázz, hogy biztonságban légy, mert ha agresszív típus, bánthat, megüthet.

Jó lenne, ha az első időszakban a szüleiddel laknál vagy valaki rendszeresen hazakísérne, egy jó barát/barátnő, nehogy megvárjon a ház előtt, aztán zsaroljon, megüssön. Az ilyentől kitelik.

Vagy keress lakást egy rendőrség közvetlen közelében.

2012. ápr. 8. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben én válnék. Te megtettél mindent a kapcsolat rendezésére, és hidd el, te fogsz beleőrülni, ha csak a gyerek miatt maradsz. És a gyereknek nem feltétlen ez a jó, mert a nagy részük érzékeli, ha vmi nincs rendben, ha anyu szomorú, ha feszültséggel teli a légkör.
2012. ápr. 9. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!