Ki lépjek a kapcsolatból, vagy van megoldás?
Együtt vagyok a párommal már 3 éve, de régebb óta ismerem. Szinte mindennap találkozunk, egy egyetemre járunk... Nagyon szeretem, és tudom, hogy soha nem fogok még egy ilyen pasit találni, aki ennyire tisztel/szeret, de mostanában kezd ellaposodni a kapcsolatunk. Nincs közös témánk, az együttlétek sem nagyon mennek. Ami bonyolítja a dolgot, hogy kb 2 hónapja egy baráti összejövetelen megismertem egyik barátnőm bátyját, akivel azóta is sokat beszélgetünk, jól kijövünk egymással, meg minden ami kell. Viszont nem érzem azt, hogy megérné elhagyni érte a páromat, nem azért mert nem működne, csak félek.
Durva volna azt mondanom, hogy a jelenlegi párommal csak megszoksból vagyok együtt, mert tényleg tisztelem, fontos nekem, és nagyon szeretem, csak valami mégis elmúlt.
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit kellene tennem. Volt már valaki hasonló helyzetben? Minden jellegű tanácsot szívesen várok.
21/L
A kezdeti láz, mindig egy idő múltán el fog múlni!
Kinek meddig tart, de ha igaz amiket felsoroltál , szereted, tiszteled stb. akkor nem éri meg felrúgni 1 relatív , de jól működő kapcsolatot !
Neked kell tudni ,érezni, de nekem is voltak más pasik iránt
"fellángolások , de elfojtottam őket , mert mindig átgondoltam , hogy megéri e ?
És jól döntöttem , hogy maradtam ! :-)
Szerintem normális, hogy vannak fellángolások. Én ezt a kapcsolatunk próbáinak szoktam tekinteni, és két nap alatt "túlteszem" magam az illetőn. Teljesen jól működik a kapcsolatunk, mindent megad nekem, a szex is baromi jó vele. Az egyetlen probléma, hogy csak hétvégente lehetünk együtt. De ezért nem fogok egy közelebbit keresni. Őt már ismerem, elfogadtam, szeretem, és ez oda-vissza működik.
Ki tudja, lehet, hogy a barátnőd bátyja egy bunkó, aki elvárná tőled, hogy fuss utána, cserébe semmibe sem venne.
Te tudod, megéri-e kockáztatni. Ha helyre akarod hozni a dolgokat a pároddal, akkor inkább próbáld meg visszahozni a (nem is olyan régi) tüzet. Randizzatok, találkozzatok ritkábban, csinálj úgy, mintha most ismernéd meg. Néha teperd le, vagy csókold meg random stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!