Szerintetek itt mi lenne a jó megoldás?
Mert nincs kedvem azt hallgatni másnap, hogy ó látszott rajtad, hogy nagyon kész vagy, háhá de ki voltatok készülve, azért nem kéne ennyit inni, és társai... és örökre erről fognak pampogni. (Sajnos ez már sokszor előfordult, ezért merem ezt mondani)
Nem tudom, lehet velem van a hiba, de ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint egy osztálykirándulást, ahol a gyerek szabadabbnak érzi magát, mert nincs ott a szülői kontroll.
nincs gond.Koncerten hatalmas tömeg van.Nyugodtan el lehet menni közösen,és a koncerten úgy alakítani a dolgokat hogy a tömeg egy kicsit elsodorjon titeket a szülőktől.
Én anyuka vagyok,és sokszor mi is a 20 éves fiammal és barátnőjével vagy haverjaival megyünk koncertre.Bár ott én alakítom úgy,hogy a tömeg vonzásának nem tudok ellenállni,mert nem akarom,hogy a nyakunkban lihegjenek a fiatalok...:) Együtt megyünk.A buli után egy előre megbeszélt helyen találkozunk,és mindenki jól érezte magát.
elviseled és majd máskor jólérzed magad
mi is voltunk párom szüleivel,remélem következő 10 évben nem akarnak velünk jönni,rég éreztem magam olyan rosszul.
Az a jó megoldás, hogy nem abból kell hogy álljon egy koncert,hogy csont részegre iszod magad!
és ahogy már írták, nem kell együtt bulizni,majd másnap megbeszélitek,hogy kinek hogy tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!