Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog, ha a férjem...

Normális dolog, ha a férjem (34 éves) hajnali 4-kor sms-eket küld egy nőnek?

Figyelt kérdés
Nem kutatok a telefonjában, azt nem tudom, mit ír, de felébredek a hangra, és ma hajnalban láttam, hogy annak a csajnak küldte, aki szintén többször küldött neki sms-t este 10 után, éjjel is. Van okom aggódni, vagy túlkombinálom?
2012. ápr. 9. 08:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem mikor fürdik, vagy ilyesmi nézz bele a telefonjába. Én ebben az esetben csak így tudnék megnyugodni, mert nagyon nagyon gyanús. Nem tudna meggyőzni semmivel, csak ha a saját szememmel látom. De ha először rákérdezel, és esetleg hazudik, és csak utána akarnád megnézni a telefont, lehet, hogy addigra kitörölné a bizonyítékokat. Ha meg egész nap magával viszi a telefont, még fürdéshez is, az már elég bizonyíték lenne nekem. Majd mindenképpen írd meg mi lett, nagyon kíváncsi vagyok.
2012. ápr. 9. 12:28
 52/63 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, te pedig ahelyett, hogy osztanál, olvasd végig a kommentjeimet. Én sem hiszem, hogy kártyapartiról csevegnek, szerintem is megy a keverés a hátam mögött és ki fogom deríteni, hogy mi van.
2012. ápr. 9. 12:45
 53/63 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem a legutolsónak, hanem 12:23-nak szántam az utolsó kommentet. Sajnos a telefont fürdéshez és wc-re is magával hordja, így más módon fogok utána járni a dolognak
2012. ápr. 9. 12:48
 54/63 anonim ***** válasza:
Nem olvastam ugyan végig a kommenteket (bocsi), de én rákérdeznék. Közben figyelném a testbeszédét. Sok mindent elárul. Nem mer közben a szemedbe nézni, piszkálja a nyakát, inggallérját, haját, orrát, idegesebb lesz? Tuti van valakije.
2012. ápr. 9. 12:49
 55/63 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kérdező! Akkor az már tényleg gyanús, ha a fürdéshez, WC-re is magával viszi. Olyan mintha nem akarná, hogy belenézz, vagy nehogy olyankor kapjon sms-t, amikor nincs nála a telefon, s te meglátod.

Én nagyon drukkolok neked, hogy kiderüljön az igazság, s sok erőt, kitartást, akármi is legyen a vége! Írd meg, hogy mire jutottál!

2012. ápr. 9. 21:43
 56/63 anonim ***** válasza:
Beszéltél vele?
2012. ápr. 10. 09:50
 57/63 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Beszéltem vele, nem bírtam magamban tartani. Megmutatta az összes sms-t, sok volt belőle. A csaj régi jó haver, aki fülig bele van esve a férjem éppen válófélben lévő haverjába. Még nem meri direkt "letámadni" a srácot, ezért irogat a férjemnek állandóan, hogy mi újság, meg hol tudma összefutni a sráccal véletlenül, meg hasonlók. Abban megegyeztünk, hogy beszél a csajjal, és befejezgetik az éjjeli sms-ezést. A férjem mondjuk tegnap 4-kor kelt a munkája miatt, azért válaszolt a csaj éjjeli sms-ére akkor. Végigolvastam mindent, semmi félreérthető nem volt bennük, a férjem tiszta. Megnyugodtam.
2012. ápr. 10. 18:41
 58/63 anonim ***** válasza:
na ez jó hír:)
2012. ápr. 10. 19:03
 59/63 anonim ***** válasza:
58%

Hmmm... Esetleg egy roppant cseles jelbeszéd, ami gyanú esetére tökéletes fedősztori.

Bazinga! :)

2012. ápr. 10. 19:54
 60/63 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó, örülök!!!
2012. ápr. 10. 19:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!