Normális dolog, ha a férjem (34 éves) hajnali 4-kor sms-eket küld egy nőnek?
Figyelt kérdés
Nem kutatok a telefonjában, azt nem tudom, mit ír, de felébredek a hangra, és ma hajnalban láttam, hogy annak a csajnak küldte, aki szintén többször küldött neki sms-t este 10 után, éjjel is. Van okom aggódni, vagy túlkombinálom?2012. ápr. 9. 08:56
21/63 anonim válasza:
kedves kérdező!a férjed vagy biztonsági őr,vagy pedig valami gyárban dolgozik,márpedig gyárban dolgoznak nők is,az hogy egy régi ismerőse,az nem zárja ki azt hogy ne dolgozzon pont ott,de ha nem is ott dolgozik,de az éjszakai műszakok általában sokkal lazábbak és talán van pár szabad órája.de akár kaja szünetben is eltud menni,általában egy óra szokott lenni.és nem utolsü sorban az éjszakai üzengetés sem véletlen..
22/63 anonim válasza:
Lehet,hogy a férjed helyhez és időhöz kötött,de a nő oda megy,és akkor,amikor akar,ha egyedülálló.Akár a párod munkahelyére,akármikor.Sajnos,nem nézek ki jót ebből rád nézve.
23/63 anonim válasza:
azb a 20 km-er semmit nem jelent..felűl a vonatra vagy beül a kocsiba..ennyi..mivel mondtad hogy egyedülálló,ezt akár éjszakai is megteheti mivel nincs kinek elszámólni valója..én nem ijesztegetni akarlak,de én merem állítani hogy az éjszakai műszakkal köthető össze és a munkahelyével,még akkor is ha a nő nem ott dolgozik,az egyik jele az éjszakai üzengetés,ez valami megszokás lehet és lehet hogy abban az idő pontban szoktak találkozni..én mindenképpen utánna járnék,mert ha nem is volt még eddig semmi,de még lehet,ne hagyd magad át.baszni.
24/63 A kérdező kommentje:
A csaj biztosan nem ott dolgozik, 1000%. A férjem munkája, hogy a mozdonyvezetők munkáját szervezi, ki hova menjen, milyen gépen, stb
2012. ápr. 9. 09:31
25/63 A kérdező kommentje:
Ez elég rosszul néz ki. Féltékenykedni ndm akarok, semmi bizonyíték nincs a kezemben. A telefonja mindig az övén/zsebében van, nem tudok belenézni
2012. ápr. 9. 09:34
26/63 anonim válasza:
A csaj biztosan nem ott dolgozik, 1000%. A férjem munkája, hogy a mozdonyvezetők munkáját szervezi, ki hova menjen, milyen gépen, stb
Kaja szünet biztos van,éjszaka nem hsizem hogy olyan nagy a pörgés,bármi lehetsége..ne legyél naív és ne álltasd magad,inkább járjál utánna..ezek részedről csak nyugtatgatások önmagad számára..hiszen láttad hogy hajnali 4-kor egy nőval üzenget,én nem bebeszélni akrom neked,de ez nagyon nem jó jel hogy hajnali 4 kor egy nőnek üzenget..de ezt te is érzed szerintem.
27/63 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem jó. Csaj rohadt nehéz ezzel szembenézni!
2012. ápr. 9. 09:40
28/63 anonim válasza:
elhiszem hogy nehéz,de ne álltasd magad és ne hidd azt hogy nem lehetséges,mert így leszel a legjobban átcseszve..mivel feltetted ide ezt a kérdést,ami nem véletlen,így te is érzed hogy ez nem normális.az össze válasz adó írta hogy ez nem normális dolog.ne álltasd magad,hanem járjál utánna,ha kell nyomozzál szép finoman hogy ne bukjál le.ha nincs semmi és nem találsz semmi,akkor legalább megnyugodhatsz.tartsad szem elött óvatossan.
29/63 A kérdező kommentje:
Utána fogok járni, más nem marad. Köszönöm, hogy válaszoltatok.
2012. ápr. 9. 09:47
30/63 anonim válasza:
Ne nyomozz, ne furkálódj a háta mögött, ne leskelődj, ne kavarj, ne olvasd el az üzeneteit, hanem (nem is tudom miért nem olyan egyértelmű ez) kérdzed meg, hogy szívem, tegnap éjszaka felébredtem mikor írtál annak az ismerős csajnak. kérlek őszintén válaszolj, van köztetek valami? ha ismered pt, tudni fogod, hogy hazudik-e, ha letagadja, ha pedig igent mond, legalább egyenes voltál és nem csináltál belőle előre is hétországra szóló balhét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!