Normális dolog, ha a férjem (34 éves) hajnali 4-kor sms-eket küld egy nőnek?
Figyelt kérdés
Nem kutatok a telefonjában, azt nem tudom, mit ír, de felébredek a hangra, és ma hajnalban láttam, hogy annak a csajnak küldte, aki szintén többször küldött neki sms-t este 10 után, éjjel is. Van okom aggódni, vagy túlkombinálom?2012. ápr. 9. 08:56
11/63 anonim válasza:
szerintem munkatárs lesz,ha az idővel eltud számolni.vannak női munkatársai?
12/63 A kérdező kommentje:
Sajnos nem olyan a munkája... Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 9. 09:16
13/63 anonim válasza:
mikor megy reggel és mikor érkezik haza és te mikor érekezel haza?mennyi az az idő amit nem töltötök együtt?és milyen időpontra esik?
14/63 A kérdező kommentje:
Nem munkatárs a csaj, régi ismerős, de azt nem tudom, hogy csak barát-e vagy több volt. Mindenesetre egyedülálló.
2012. ápr. 9. 09:18
15/63 A kérdező kommentje:
Én a két kisfiunkkal vagyok itthon ő 12 órázik (hol éjjel, hol nappal, de 1 hónapra előre megmondja, hogy dolgozik). 1 óra vonatút a munkahelye oda és 1 vissza.
2012. ápr. 9. 09:21
16/63 anonim válasza:
az hogy egyedülálló az neked nem jó..járjál utánna,ha kell óvatossan nyomozzál,mert így nem lehet élni valakivel,ha kell tudom nem szép dolog,de nézzél bele a telefonjába.nem árt óvatosnak lenni és nem utolsó sorban ha nincs semmi akkor megnyugszól,bár nem akarlak elkeseríteni,de ez a hajnali 4-es üzengetés nem túl jó jel,még talán nem volt köztük semmi,estleg csak kialakulóban van,most még tudsz tenni az ügy érdekében,de smmiképpen ne tűrd ezeket.
17/63 anonim válasza:
szerintem az éjszakai műszak lesz a húnyó...mit dolgozik a férjed?van ott neki éjszakai szabad ideje és mennyire kötött a munkálya?
18/63 anonim válasza:
Anyukámnak is olyan munkahelye van ahol mindenki 12 órázik. De vannak szünetek, akár több órás is. Így anyukámnak van egy férfi munkatársa, aki ha pangás van, elmegy nőzni. Vagy épp nővel távozik valahova.
19/63 A kérdező kommentje:
Vasúton dolgozik, irodában, de nagy a jövés-menés. Szabadideje akad, de a csaj kb 20km-re lakik onnan.
2012. ápr. 9. 09:25
20/63 anonim válasza:
Anyukám is vasutas. Simán meg lehet oldani egy kamatyot. Anyám tudna mesélni. -.-
Áfus vagy szefus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!