Normális dolog, ha a férjem (34 éves) hajnali 4-kor sms-eket küld egy nőnek?
Figyelt kérdés
Nem kutatok a telefonjában, azt nem tudom, mit ír, de felébredek a hangra, és ma hajnalban láttam, hogy annak a csajnak küldte, aki szintén többször küldött neki sms-t este 10 után, éjjel is. Van okom aggódni, vagy túlkombinálom?2012. ápr. 9. 08:56
41/63 A kérdező kommentje:
Nem nehéz meglátni, háton fekszik mellettem a sötétben, a telefon meg világít, látom, ki írt, meg a visszaigazolást is, ha ő írt vkinek. Ő nem vette észre, hogy fent vagyok. Legközelebb szólok neki.
2012. ápr. 9. 10:09
42/63 anonim válasza:
Nem tudom,mi az a fontos,hogy éjjel ,és hajnalban is sms.-nek...Elég gyanús.Sajnos, ne legyen igazam,de nagyon gyanús.Majd írjál a fejleményekről,drukkolok...
43/63 anonim válasza:
azt írod smseket. Szóval amikor ez előfordult, több sms váltás is történt? nem csak egy üzenetet küldött?
44/63 anonim válasza:
Az én tesom is egy vasutassal kavart nincs azoknak sok munkaja éjjel és a tesom is 40 kmre lakott simán bevonatozott ugyhogy nézz utána. Én a helyedben beutaznék mikor éjszakas és meglepném...
46/63 A kérdező kommentje:
11:24-es válaszolónak: csak 1 sms-t küldött és (ha csak utána le nem némítja) én csak 2-3 hetente 1 sms-t szojtam ilyen későn hallani. Látni 1-szer láttam egy éjjeli sms-nél hogy ez a csaj volt a feladó, és ma hajnalban, hogy a férjem (aki ma is nappalos) neki írt. A többinél csak hallottam az sms hangot
2012. ápr. 9. 11:40
47/63 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat.
Egyértelműen nem normális, hogy ilyenkor sms-ezik egy nővel.
Hajnali négykor mit kell vajon megbeszélni? Nem akarlak elkeseríteni, de én biztos aggódnék.
48/63 anonim válasza:
Ne légy naiv.
Egyik szembetűnő dolog, hogy a férjed máskor is a szemedbe hazudott. Ezt tudván, nem tudom mennyire lehetne vele őszintén beszélni.
A másik meg hogy hajnali 4kor egy nővel sms-zik...mi lehet az a fontos dolog?
Gondolkodj, ma ment nappalra dolgozni a férjed, s a nő pont hajnalban írja az sms-t, munkakezdés előtt.
49/63 A kérdező kommentje:
Én is összeraktam a képet. Még nem tudom, hogyan, de megpróbálok 100% bizonyítékot találni, hogy ne tudjom a szemembe hazudni
2012. ápr. 9. 12:17
50/63 anonim válasza:
Kedves kérdező!Ennyire nem lehetsz naív ember!!Teljesen egyértelmű hogy mi a helyzet,leírták már itt vagy 50-en,de te még mindig azt gondolod hogy hajnali 4-kor egy kártya partit beszélnek le a haverokkal.Gondolkodjál már józaúl,a hülye is észre venné,hogy itt ebben a dologban,valami nagyon de nagyon nem stimmel..plussz már hazduott neked,de te tovább gyártod az elméleteket hogy mi van ha csak..itt monta valaki hogy ne kutakodjál utánna,én ezzel nem értek egyet,mivel már hazudott neked és itt is teljesen egyértelmű hogy valami nem tuti a dologban..igen nem szép nyomozni,de jelen esetben szerintem célra vezető lenne.MIvel jobb dolog az hogy ő más nőkkel sms-ezik éjjel 4-kor?Szerintem járjál utánna igen is,ha nem történt semmi,amit én kétlek,de megnyugszik a lelked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!