Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felháborodnál, ha a párod...

Felháborodnál, ha a párod Húsvétkor menne el focizni?

Figyelt kérdés

Minden vasárnap van foci. Annyit kértem tőle, ha ünnep van, ne menjen. Húsvét vasárnap ahelyett, hogy együtt lennénk, ő elmegy focizni, mert "kötelező".

Nincs bátorsága azt mondani az edzőnek, hogy ünnep van és a családjával szeretne lenni. :(

A családi eseményeket át tudjuk rakni szombatra, de a Húsvét vasárnapot nem!

:(

2012. ápr. 8. 15:08
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, jobban járnál-e akkor, ha úgy dönt a pasid, hogy na jó otthon marad, majd a következő 2-3 órát duzzogással tölti...

Én egyszer kértem meg a férjemet, hogy a szokásos heti 3-szori edzése helyett csak 2-szer menjen el, azt a duzzogást amit levágott itthon... Soha többet nem kérek ilyet tőle:))) Néztem a szomorú arcát itthon (nyilván rájátszott azért) és nekem is elszállt minden jókedvem, szóval semmivel nem jutottam előrébb... Igy viszont minden edzés után szalad haza hozzánk és fülig ér a szája amikor a fiunk a nyakába ugrik:)

2012. ápr. 9. 08:35
 52/55 anonim ***** válasza:
69%

Felháborodnék bizony.

Nem vagyok vallásos,de a húsvét,karácsony a családé.

Szombaton én rokonaimat látogattuk meg,tegnap páromét,(100-150 km),ma hozzánk jönnek párom szülei késői ebédre.

Már csak a hús sül,készen vagyok,párom még fürdik.

Heti 1-2 este eljár edzeni,de fejen is kólintanám ha tegnap/ma este lépne le.

szerencsére felnőtt ember,eszébe nincs ilyen,az első én vagyok és a család.

2012. ápr. 9. 12:25
 53/55 A kérdező kommentje:

Mikor mondta, hogy focizni megy, elkezdtem öltözni. Becsomagoltam a sütit, hogy átmegyek a szüleimhez ebédre, ő meg csináljon amit akar.

Bezárta az ajtót és elvette a kulcsomat. Nem engedett ki. Jól összekaptunk.

Telefonált anyukám, hogy mikorra menjünk, felöltöztünk és átmentünk mintha minden oké lett volna,

2012. ápr. 10. 08:04
 54/55 A kérdező kommentje:
Egyébként azt mondta a párom, hogy sokat gondolkozott, és lehet, hogy abbahagyja a focizást végleg.
2012. ápr. 10. 08:06
 55/55 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Remélem Te is elgondolkodsz és felhagysz miatta a kedvenc hobbiddal...
2012. ápr. 10. 14:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!