Felháborodnál, ha a párod Húsvétkor menne el focizni?
Minden vasárnap van foci. Annyit kértem tőle, ha ünnep van, ne menjen. Húsvét vasárnap ahelyett, hogy együtt lennénk, ő elmegy focizni, mert "kötelező".
Nincs bátorsága azt mondani az edzőnek, hogy ünnep van és a családjával szeretne lenni. :(
A családi eseményeket át tudjuk rakni szombatra, de a Húsvét vasárnapot nem!
:(
És ha egy évben egyszer kihagyja, akkor már lenézik őt a csapattársai?
Amikor volt hely és hívott, mentem vele.
Nem szeretem a focit, de őt szívesen megnézem és elkísérem.
De amikor pl. meccs után kaja van, akkor eleve meg sem hív, mert a többiek előtt gáz, hogy én is eszem abból amit a csapatnak főztek.
Nekem már beficcent egy gyulladás miatti foghúzás, ami miatt már napok óta szenvedtem. Utána mentünk volna a férjem családjához, ahol egyúttal szülinapunkat is megtartottuk volna.
Én meg annyira kikészültem az egy órás fogmizériától, illetve a fájdalomtól, hogy lemondtam a programot. Így a férjem egyedül ment.
Valszínűleg nekem se foglalják imába a nevemet, de hörcsögszerűre puffadt fejjel és fájó arckoponyával (enni se ehetek, inni is csak vizet, de inkább azt se) nem volt kedvem menni, inkább itthon szenvedek, legalább nem látja senki.
Örülök, hogy sportol. De szerintem nem halt volna bele, ha ezt az egy alkalmat kihagyja.
Nekem legalábbis nagy örömet okozott volna.
15:43
jobbulást!
Az, hogy számomra tök idegen emberek mit csinálnak, nem érdekel. :)
Csak a párom legyen velem, a többiek felőlem focizhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!