Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mennyire bízol meg a párodba?

Te mennyire bízol meg a párodba?

Figyelt kérdés

Én nem nagyon bízom páromba. Kapcsolatunk elején eljátszotta a bizalmamat. (Többször is, nem csal meg mert az azonnali szakító ok nálam, de akkor még nem szeretett és sokszor a lelkembe gázolt) Nem tudok túl jutni rajta, pedig próbálom.

Néha arra jutok, hogy jobb lenne szakítani, mert szerintem bizalom nélkül nincs értelme egy kapcsolatnak.

Ezt más sokszor próbáltam megbeszélni vele, azt mondja higgyek benne/bennünk és ő boldoggá tesz és idővel úgyis bízni fogok benne.

Ő maximálisan megbízik benne, fogalma sincs milyen nyomasztó érzés ez, hogy nem bízom a saját páromba. Olyan is volt már hogy tudat alatt, azt kívántam, hogy csaljon meg és pontot tehetnék az egész végére. Szeretem, de ha az eszemre hallgatok tudom hogy nincs jövője ennek az egésznek.

Exemért tűzbe tettem volna a kezem, soha nem csalt meg, nyugodt voltam mellette és biztonságba éreztem magam.

Most ebből semmit nem érzek. (Bár őt közel sem szerettem annyira, mint a jelenlegi páromat)

Van ilyen tapasztalatok? Mit gondoltok erről?

2012. ápr. 7. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy sokszor a lelkedbe gázolt?mivel? és mióta vagytok együtt? Ha leírod ezeket, tudok tanácsot adni :)
2012. ápr. 7. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
-ban*
2012. ápr. 7. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:

90%-nan bizok meg benne.

20L

2012. ápr. 7. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Bizalom nélkül megeszi az egészet a fene.

Ha te úgy érzed megéri neked ez a kapcsolat akkor küzdj, küzdjetek együtt, ne pedig várd, hogy megbízz. Nem jön az magától.

2012. ápr. 7. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%-osan, enélkül nem is lenne értelme a kapcsolatunknak.
2012. ápr. 7. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!