Szerelmes vagy még a párodba vagy csak a megszokás tart össze titeket vagy valami egyéb kapocs?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 18:30
1/18 anonim válasza:
Kilenc éve a férjem és a mai napig nagyon szeretem.
2/18 anonim válasza:
Sosem lennék olyannak akibe már nem vagyok szerelmes.
3/18 anonim válasza:
Szeretem és szerelmes vagyok belé. Nem tudnám elképzelni, hogy együtt éljek olyan férfival, akit nem szeretek. Négy éve vagyunk együtt.
6/18 anonim válasza:
Én 3 éve vagyok együtt a barátnőmmel és igen, még mindig szeretem, szerelmes vagyok belé.
7/18 anonim válasza:
Mi 7 éve vagyunk együtt, és sajnos szerelemről már szó nincs :(
8/18 anonim válasza:
6 éve vagyunk együtt, van egy 2 éves fiúnk, és sajna nincs szerelem egyik részről sem. Csak a kényelem, a megszokás.
9/18 anonim válasza:
Igen, és az a baj, hogy csak most jövök rá, amikor kiderült, hogy megcsalt, és majdnem szakítottunk. 5 éve vagyunk együtt, és rohadtul szeretem. Én 30 F, Ő 25 L
10/18 anonim válasza:
9 éve küszködünk egymással, eleinte én nagyon szerettem, ő viszont csak kihasznált. Aztán fordult a kocka, elegem lett belőle. Én már nem vagyok szerelmes, de képtelenség vele szakítani, mert ha kidobom az ajtón, visszajön az ablakon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!