Szerelmes vagy még a párodba vagy csak a megszokás tart össze titeket vagy valami egyéb kapocs?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 18:30
11/18 anonim válasza:
Szeretem őt, de a kapcsolatunk most egy olyan fázisba ért, hogy most éppen csak a "valami egyéb kapocs" tart össze bennünket..szomorú, de ez van. 13 év együtt töltött év
12/18 anonim válasza:
Nagyon szeretem, és szerelmes vagyok még mindig, 6 és fél év után :) Csak mindig meg kell találni a varázst újra és újra! Odafigyelni a másikra, kedveskedni. Én eddigi tapasztalataim alapján úgy vettem észre, hogy amit adok, azt kapom vissza. Boldogok vagyunk és harmonikus a kapcsolatunk. Jelenleg, legalábbis. :D Nem mondom, hogy nem veszekszünk soha, mert szoktunk, de ez kell is. És ami még fontos: mindig a jelenre kell koncentrálni, nem a múlton rágódni, vagy révedezni a jövőn!
22L
13/18 anonim válasza:
már nem vagyok szerelmes, de lelki kötődés meg szeretet van. 8 év
28/L
14/18 anonim válasza:
A SZERELEM olyan mint a drog, Beleszeretsz valakibe, és rá szoksz "megszokod a partnered" és nagyon nehéz leszokni, örületes kin.Persze ha rossz az anyag akkor rászokhatsz másikra is. Ugye érted.
15/18 anonim válasza:
Szerelmes vagyok, és végtelenül hálás a türelméért, a szerelméért, nem tudom mi lenne velem nélküle.
16/18 anonim válasza:
4 év után is olyan szerelmes vagyok, amit el se tudok hinni magamról.
17/18 anonim válasza:
22:03-as vok: 4 év után is? Nem semmi! Itt annyian szerelmesek évek után is,hogy kezdem azt hinni vmi baj van a kapcsimmal! Én már 2 év után se voltam az,pedig szeretem a páromat,de nem ugy..szal értitek...nincs semmi szenvedély meg nagy szexuális vágy :(
18/18 anonim válasza:
2 év után.....nem tudom eldönteni, sokszor veszekszübk,megszoktuk egymást,semmi sem titok már a másik előtt. De ha odabújok hozzá,érzem az illatát teljes mámorba kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!