Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom bavallotta hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom bavallotta hogy már nem szerelmes csak szeret! Ez már a megszokás?

Figyelt kérdés

A párom bavalltta hogy már nem szerelmes csak szeret! Ez már a megszokás?

Illetve felhozódott nálunk a téma hogy mi lenne ha véletlenül becsúszna egy baba hisz köztudott nincs 100%-os védekezési módszer és én gyógyszert szedek!

Ő csak annyit mondott még nincs felkészülve egy gyerekre!Ő 26 éves én 22!

Elvesztettem a bizalmam felé hogy mellettem állna ha valami gond esne meg! Abortuszt semmiképp nem akarok, de egyedül maradni is nehéz lenne egy gyerekkel!

Mit tennétek a helyemben? Hagyjam el? Vagy reménykedjek hogy nem esek teherbe?

Vagy csak az én hülyeséhgem hogy ilyeneken gondolkodom?

2009. jan. 20. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Viszont nem szabad beletörődni, huszonévesen nem szabad így élni. Ötven évesen, 25 év házasság után, azt mondom igen, normális, sok esetben a szeretet tisztelet többet ér. De ennek még nincs itt az ideje. Engedjétek el egymást, főleg hogy gyereket sem akar tőled.
2009. jan. 20. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
foloslegesen raboljatok egymas idejet, ugy latom. Ha bevallottan nem szerelmes mar, akkor ez csak rosszabb lesz. Beszelj vele a kozos jovorol, hogy csak most nem akar meg gyereket, vagy toled egyaltalan nem. ha nem tervez veled kozos jovot, akkor keress olyan part, aki igen es melletted all mindenben.
2009. jan. 20. 11:40
 3/9 A kérdező kommentje:

Közös jövőt az tervez, babát is szeretne egyszer csak még nem most! És én félek hogy mi lesz ha mégis becsúszik az ő tervei előtt! Akkor képes lesz e felvállalni hogy így sikerült, és fel kell nevelni! Vagy azt mondja nem akarja még! Persze én sem tervezem még most!

Azt mondja mindennél jobban szeret és én ezt érzem is!

Tudom hogy ezt vele kell megbeszélni, de jó más véleményét hallani aki nem elfogult a dologban!

Sokszor mondják hogy a szerelem átalakul szeretetté! Ezt el is fogadom! Hisz míg van szeret addig van ami összetertson, most nem száímt hogy ez szeretet vagy szerelem!

2009. jan. 20. 11:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A masodik vagyok///most akkor mondta, hogy nem szerelmes vagy nem???a kerdesben azt irtad, mondta, most pedig, hogy nem. Csak mert nem akar most meg gyereket, de szerelmes beled, attol meg lehet jovotok. A masik dolog pedig a vedekezes nem csak a te felelosseged, ezt beszeljetek meg. te szeded a tabit, o semmit sem csinal es meg ha terhes lennel, el is hagyna? En mar a kapcsolatunk elejen elkezdtem tabit szedni, de megbeszeltuk, hogy mi lenne, ha baj lenne. Ha o ennyire nem akar gyereket, akkor hasznaljon gumit is vagy szexeljen egyedul, ez nem fair. Azt hiszem, sulyos kommunikacios problemakkal kuzdtok es ezt minel elobb oldd meg, mert ugy latom, nem kozos pont fele haladtok.
2009. jan. 20. 12:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A szerelem át tud alakulni szeretetté, de hosszú-hosszú évek, évtizedek alatt. Túl fiatal vagy még ahhoz, hogy ne szerelemmel szeressenek! A "csak szeretlek, de nem vagyok beléd szerelmes" állapotot nem szabad elfogadnod.

2009. jan. 20. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem semmi ok, az aggodalomra. A lényeg, hogy szeret. És te is szereted őt. Ha ezt érzed is akkor biztosan nem lehet olyan nagy a probléma. Egyébként ha gyógyszert szedsz miért lennél terhes? Mennyi ideje vagytok együtt? Lehet, hogy még tényleg túl fiatalnak érzi magát egy babához, de ha mégis megesne lehet megváltozna a véleménye. Akkor rájönne, hogy felelős egy pici életért és előtörne belőle az apai ösztön. :)

Szerintem beszélj vele többet a babáról, ne erőltesd túl, és mond el a félelmeidet. Ha őszinte vagy hozzá az mindkettőtöknek csak jó lehet. :)

2009. jan. 20. 12:47
 7/9 A kérdező kommentje:

2 éve és 3 hónapja vagyunk együtt! A tabitól azért félünk még mert még csak most kezdtem el szedni és még nincs meg álunk a teljes nyugalom, hogy biztosan véd!Vagy nem mi leszünk azok a szerencsétlenek akik beleesnek abba a bizonyos minimális %-ba!

Szeretjük egymást ez nem kérdéses dolog, csak félek hogy ha már most szeretettel szeret és nem szerelemmel akkor később ez is elmúlik!

Hogyan éleszthetném úra a szerelmet, hogy ne csak szeressen hanem ugyanúgy lángoljon mint régen!

2009. jan. 20. 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha egy kicsit "odateszed magad", és előszeded magadból az igazi nőt, akkor vissza tudod hódítani. Nálunk is volt olyan néha, hogy az egyik félnél elmúlt a szerelem (stressz,stb),és ezt megbeszéltük. Aztán végül csak együtt maradtunk,összeházasodtunk,babát tervezünk,és IGAZI szerelemmel szeretjük egymást.

Ne izgulj, nőből vagy, meg tudod hódítani "megint". Drukkolok

2009. jan. 20. 19:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam,ő 26 én 24,azt hittem idővel enyhül és ő is akar gyereket és egyik napról a másikra kidobott,nem akarta lekötni magát meg keresett egy olyan lányt aki nem ilyenekken agyal,bár ő is nemsoká abab a korba lép.Szerintem lépj le mielőbb összetörné a szyved-
2009. febr. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!