Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom bavallotta hogy már nem szerelmes csak szeret! Ez már a megszokás?
A párom bavalltta hogy már nem szerelmes csak szeret! Ez már a megszokás?
Illetve felhozódott nálunk a téma hogy mi lenne ha véletlenül becsúszna egy baba hisz köztudott nincs 100%-os védekezési módszer és én gyógyszert szedek!
Ő csak annyit mondott még nincs felkészülve egy gyerekre!Ő 26 éves én 22!
Elvesztettem a bizalmam felé hogy mellettem állna ha valami gond esne meg! Abortuszt semmiképp nem akarok, de egyedül maradni is nehéz lenne egy gyerekkel!
Mit tennétek a helyemben? Hagyjam el? Vagy reménykedjek hogy nem esek teherbe?
Vagy csak az én hülyeséhgem hogy ilyeneken gondolkodom?
Közös jövőt az tervez, babát is szeretne egyszer csak még nem most! És én félek hogy mi lesz ha mégis becsúszik az ő tervei előtt! Akkor képes lesz e felvállalni hogy így sikerült, és fel kell nevelni! Vagy azt mondja nem akarja még! Persze én sem tervezem még most!
Azt mondja mindennél jobban szeret és én ezt érzem is!
Tudom hogy ezt vele kell megbeszélni, de jó más véleményét hallani aki nem elfogult a dologban!
Sokszor mondják hogy a szerelem átalakul szeretetté! Ezt el is fogadom! Hisz míg van szeret addig van ami összetertson, most nem száímt hogy ez szeretet vagy szerelem!
Szia!
A szerelem át tud alakulni szeretetté, de hosszú-hosszú évek, évtizedek alatt. Túl fiatal vagy még ahhoz, hogy ne szerelemmel szeressenek! A "csak szeretlek, de nem vagyok beléd szerelmes" állapotot nem szabad elfogadnod.
Szia!
Szerintem semmi ok, az aggodalomra. A lényeg, hogy szeret. És te is szereted őt. Ha ezt érzed is akkor biztosan nem lehet olyan nagy a probléma. Egyébként ha gyógyszert szedsz miért lennél terhes? Mennyi ideje vagytok együtt? Lehet, hogy még tényleg túl fiatalnak érzi magát egy babához, de ha mégis megesne lehet megváltozna a véleménye. Akkor rájönne, hogy felelős egy pici életért és előtörne belőle az apai ösztön. :)
Szerintem beszélj vele többet a babáról, ne erőltesd túl, és mond el a félelmeidet. Ha őszinte vagy hozzá az mindkettőtöknek csak jó lehet. :)
2 éve és 3 hónapja vagyunk együtt! A tabitól azért félünk még mert még csak most kezdtem el szedni és még nincs meg álunk a teljes nyugalom, hogy biztosan véd!Vagy nem mi leszünk azok a szerencsétlenek akik beleesnek abba a bizonyos minimális %-ba!
Szeretjük egymást ez nem kérdéses dolog, csak félek hogy ha már most szeretettel szeret és nem szerelemmel akkor később ez is elmúlik!
Hogyan éleszthetném úra a szerelmet, hogy ne csak szeressen hanem ugyanúgy lángoljon mint régen!
Szerintem ha egy kicsit "odateszed magad", és előszeded magadból az igazi nőt, akkor vissza tudod hódítani. Nálunk is volt olyan néha, hogy az egyik félnél elmúlt a szerelem (stressz,stb),és ezt megbeszéltük. Aztán végül csak együtt maradtunk,összeházasodtunk,babát tervezünk,és IGAZI szerelemmel szeretjük egymást.
Ne izgulj, nőből vagy, meg tudod hódítani "megint". Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!