Hogy ismertétek meg a párotokat?
Egy parkban...gitározott, odamentem hozzá, még volt ott valaki rajta kívül. Ezzel a bizonyos valakivel kezdtem randizni, a párom meg az egyik legjobb barátnőmnek udvarolt...
3 hónapunkba telt, míg ráébredtünk, hogy nagyon bejövünk egymásnak. Első találkozásunk után 3 hónappal a barátnője lettem, ennek idén lesz 5 éve :D
Szia!
Én a munkahelyén ismertem meg. Ő buszsöför én utas.:) idén leszünk 4évesek, tavaly ősszel volt az esküvönk.
üdv 22N
Jó barátom barátnőjének szerveztek egy titkos szülinapi bulit, ahol megismerkedtünk.
Amikor beléptem a nyaralóba és először láttam életemben már akkor nagyon tetszett, de gondoltam nincs esélyem, túl szép és aranyos hozzám...
Mindenki rotty készen volt, az összes lány a hajával sztiptízelt meg hányt, -srácok dettó, én józan voltam, bementem a kéróba és ott ült egyedül a lépcsőnél, mert a barátnője épp másik dimenzióba volt... Odamentem hozzá 'egyszer élünk' alapon, hogy ő az utolsó reményem mint normális ember. Akkor ott elkezdtünk beszélgetni, egész este beszéltünk, el mentünk sétálni, utána fel mentünk az emeletre aludni amiből persze nem lett alvás, csak beszélgettünk, s kicsit közelebb kerültünk egymáshoz...
Másnap reggel sziapuszi, találkozgattunk még párszor, és összejöttünk...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!