A fiam és a barátnője mindig nálunk eszik egymást, mit tegyek, hogy még ne feküdjenek le?
Én és a barátom 13-15 évesen jöttünk össze, én 1,5 évvel vagyok idősebb nála.
Mikor ő 15 én pedig 17 voltam, akkor feküdtünk le először.
Mondhatni, hogy fiatal, de végülis akkor már 2 éve együtt voltunk...
Mi mondjuk a szülők előtt soha sem "ettük egymást", mindig bementünk a saját szobánkba, de az én szüleim támogatók voltak, nem elutasítók.
Anyukám már mikor 16 éves voltam odajött hozzám, és azt mondta, hogy ha ott tartunk, akkor szóljak neki, és ha óvszer kell, akkor vesz, ha pedig inkább gyógyszert szednék, akkor elvisz orvoshoz.
Szerintem egyébként a 16 éves fiú már nem gyerek, és az, hogy eljár, az nem (csak) a lány miatt van, hanem mert belenőtt ebbe a korszakba.
Az megfogalmazásod alapján egyébként én úgy érzem, hogy a lánnyal van bajod, és nem azzal, hogy védekezés nélkül fekszenek le. Ha mégis ez lenne a gond, akkor menj, és beszélj a fiaddal, de szerintem van annyi eszük, hogy védekezzenek, mert nyilván nem akarnak 16-19 évesen gyereket.
Kedves kérdező. Az egy dolog, hogy nem értesz egyet azzal, amit írok, nem baj, emberek vagyunk. De javíts ki ha tévedek, én nem kezdtelek el sértegetni, nem személyeskedtem, ellenben veled.
Attól még, hogy a neten zajlik egy párbeszéd, egy minimális alapvető emberi tiszteletet illene megadni a válaszolóknak.
Lehet lepontozni.
"De javíts ki ha tévedek, én nem kezdtelek el sértegetni, nem személyeskedtem, ellenben veled.
Attól még, hogy a neten zajlik egy párbeszéd, egy minimális alapvető emberi tiszteletet illene megadni a válaszolóknak."
Őszintén szánlak, még mártírkodsz is. Legalább ne hazudj. Úgy látom, a futás még nem volt meg.
Most biztosan elveszítetted még a maradék szimpátiát is a válaszolóktól, csak így tovább. :-)
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!