Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiam és a barátnője mindig...

A fiam és a barátnője mindig nálunk eszik egymást, mit tegyek, hogy még ne feküdjenek le?

Figyelt kérdés
Fiam még csak 16 éves, a barátnője nagykorú, folyton nálunk esnek egymásnak, a nappaliban, illetve konyhában és bár nem tudom megakadályozni, hogy szexeljenek, de félek, hogy felelőtlenek lesznek (úgy tudom, még nem volt köztük semmi olyan). Igazából nem örülök, hogy a fiamnak idősebb barátnője van, beleviszi mindenbe, a fiam egyre többet akar elmenni itthonról esténként, pedig eddig nem ilyen volt. Valószínűleg a kisasszony már tapasztalt is és örül, hogy egy fiatalabb fiút "be tud avatni" a dolgokba. Viszont a fiam még annyira gyerek..félek, hogy esetleg védekezés nélkül fognak lefeküdni. Ti mit tennétek a helyemben? Elbeszélgetnétek a lánnyal vagy a fiatokkal?
2012. ápr. 6. 20:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

Én 17/L voltam a párom 15/F. Se én se a párom nem esett teherbe és semmi gáz nem volt. Minél jobban tiltottak volna minket annál inkább lázadtunk volna. Ráadásul a sok km miatt egymásnál is kellett aludnunk. Nem feküdtünk le se az első se a 2. éjszakán. Kb 3 hónap telt el az első együttlét előtt. 6 éve együtt vagyunk, szerencsére már 3 éve együtt élünk. Persze ez nem csak nevelés hanem intelligencia, vérmérséklet és különböző dolgok összetétele. Beszélgess el velük és a fiadnak 4szemközt adj óvszert. Sok sikert!

23/N

2012. ápr. 6. 20:48
 12/26 anonim válasza:
61%
Igen tipikus hárpia a kérdező úgy gondolom.Ha 18éves a csaj és már volt tapasztalata gondolom védekezik....de ha a fiadat belelehet vinni a rosszba akkor elég balf*szt neveltél.szerintem ő se olyan ártatlan mint aminek gondolod nyugodj meg
2012. ápr. 6. 20:48
 13/26 A kérdező kommentje:

"Úristen, anyuci pici fia, egy nővel van, most mi lesz? -.-

Kérdező, a soraidból úgy tűnik, te nem a gyermekáldástól félsz, hanem keresed az okot, amivel beleköthetsz a kapcsolatba."

Látszik az értelmi szinted, úgyhogy erre most nem reagálnék.

Megpróbálok vele beszélni egy kicsit erről a dologról, de majd figyelek, hogy a lehető legkevésbé hozzam kínos helyzetbe őt. Nem utálom a lányt, csak a fiam nagyon szabadelvű lett, mióta együtt vannak, az apjának elmondta, hogy egyszer füveztek is.

2012. ápr. 6. 20:53
 14/26 anonim ***** válasza:
35%
anyuka nézzen már híradót. A mai 16 évesek 80%-a már keményebb drogokat is próbált, és minden héten tökrészegek. a fű itt a legkevesebb. Ne aggodalmaskodjon annyit, mert az önnek is árt. A gyerekben meg próbáljon megbízni, a szabadelvűség is elég építő jellegű ebben a korban, teljesen normális :)
2012. ápr. 6. 20:58
 15/26 anonim válasza:
65%

Kedves Anyuka!

Én 16 éves vagyok, barátnőm 18 éves. Anya is azt mondta, h túl fiatal vagyok stb. Ekkor már túl voltunk az együttléten, és kérdezte, h megtörtént-e. Én persze nemet mondtam. Az persze nem normális, hogy mindenütt nyalják egymást(ha közvetlen a szülők előtt). Szerintem nem kell aggódni értük, venni kell a "gyereknek" óvszert, h legyen nála ha kell, és ennyi. Nem túl kicsi ő már. Régebben 14 évesen már szültek a lányok. Én csak annyit kérnék tőlük, oké hogy csinálják, csak ne kapd rajta őket. :)

2012. ápr. 6. 21:04
 16/26 A kérdező kommentje:

Hát szerintem azért lehet úgy nevelni egy gyereket, hogy ne legyen tökrészeg minden hétvégén, ne próbáljon ki kemény drogokat és ne kelljen hazahozniuk a rendőröknek egy szép nyári estén. Legalábbis én már felneveltem egy lányt is és vele sem voltak ilyen gondok, bízom benne, hogy azért a fiam is tudja majd a határokat. Támogatom a tapasztalatszerzést, csak azért még egy 16 éves az gyerek, a szülő felel érte.

Igyekszem jó példát mutatni neki, meghallgatni. Nem akarok neki olyanokat mondani, hogy ő még kicsi, mert általában felnőttként kezelem, csak azért ott van az is, hogy látom rajta, hogy még nagyon befolyásolható és zöldfülű kölyök.

Na, mindenesetre köszönöm, remélem, hogy a fiam és a barátnője okosak lesznek és nem történik semmi "baleset".

2012. ápr. 6. 21:13
 17/26 anonim ***** válasza:
34%

Ez annyira gáááz, hogy legtöbbetek , be akarjátok adni , hogy ez a mostani generáció "jellemvonása" !

16 évesen rendszeres nemi élet + örüljön , hogy csak füvezik és nem spuri vagy még keményebb drogokhoz nyúl stb.

Úgy jön le , mintha még az anya lenne a hárpia , hogy ez ellen tiltakozik és nem pedig belenyugszik , mert ugye NINCS SEMMI GOND !

Én már kifejtettem korábban a véleményemet (20:43)

és igen ha eddig nem tette az anyuka inkább beszéljen a fiával , próbálja még csitítani a vágyait, és nem hagyni felkorbácsolódni , vagy teret adni neki , mert szemtelenül fiatal még a " napi " szexhez- főleg ha a partner idősebb és pofátlan !

Mert , ha a srác még nem tudja hova tenni magát , a csaj mivel 1. lány

2. idősebb

legalább neki ismerni illene az illemet

mit , mikor ,hol

Gondolom , ha kedves, "szerény " lány lenne , annyira a kapcsolat ellen sem lenne az anyukának kifogása !

Én inkább "szemtelen -illetlen -pofátlan" szagot érzek

(kinek ahogy tetszik)

Na ez ellen igen is tenni illik egy szerető nyukának , mert hamar el tud kanászodni az a fiatal , aki ilyen fogékony korszakában van !

HÁT IGEN , KI MIBEN NEVELKEDETT, MIT HOZOTT OTTHONRÓL!

2012. ápr. 6. 21:25
 18/26 anonim ***** válasza:
35%
Sajnálom a fiadat, komolyan..
2012. ápr. 6. 22:26
 19/26 anonim ***** válasza:
13%
Mert nem bízol benne, pedig te nevelted fel, ez a te kritikád saját magaddal szemben.
2012. ápr. 6. 22:27
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó is jó nagy hülyeséget írt. A nevelésnek is van egy határa, onnantól kezdve már a gyerek személyisége a fontosabb. A szülő ad alapokat, de a gyerek tényleges tetteiért nem lehet a szülőt okolni m inden áron. Most aki megbízik a gyerekében, és szerinte az ő gyereke a legjobb, miközben a gyerek lop és hazudik, stb. de a szülő ezt nem is feltételezi róla, mert Ő MeGBÍZIK BENNE, és a gyerek a háta mögött csinál mindent, az jobb?

Sosem volt még kamasz gyerekek?

2012. ápr. 7. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!