Miért van lelkiismeretfurdalásom?
Figyelt kérdés
Édesanyám most egyedül van itthon én pedig ottalvós buliba vagyok hivatalos el is engedtek, de valahogy nem bírom itthagyni. Pedig ő is biztat (első ilyen bulim)de nem tudom miért olyan lelkiismeretfurdalásom van. Szerintetek menjek el? Amennyire ismerem magamat ott már jól érezném magam. Szerintetek? Egyáltalán mi a francnak van ez? :S2012. ápr. 6. 13:58
1/5 anonim válasza:
Menj el. Tudom mit érzel, én se tudom megindokolni hogy miért lehet. De nekem akkor is van ha már ott vagyok. De mindenképpen menj el. Valószínű hogy anyukádnak se árt ha egy kicsit egyedül van. Néha az is jó. Rosszabb kimaradni ezekből, mert szép emlékek lesznek
2/5 anonim válasza:
Ó.ezen én is átestem.Menjél nyugodtan,érezd jól magad.Biztos anyud is jól lesz,és igen anyudnak is lehet jó lesz egy picit egyedül.
3/5 anonim válasza:
Adj neki valami jó filmet, amit meg tud nézni este.
Estefelé fel is hívhatod, hogy gondolsz rá. :)
4/5 anonim válasza:
Menj el nyugodtan és ne legyen lelkifurdalásod mert nem kell.
Az én lányom is ilyen, ha egyedül maradok itthon akkor állandóan kérdezgeti de biztos, de biztos elmenjek? vagy maradjak?
Én meg mindig mondom neki hogy persze egész nyugodtan menjen, érezze jól magát.
Hidd el, annyira jó érzés néha csak egymagunkban lenni. Egy jó könnyvvel belefeküdni egy nagy kád forró vízbe és addig ázni amíg akarok, csend van és nyugalom.
Kell a szülőknek is néhanapján egy kis magány. :-)
Úgyhogy menj.
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat .D
2012. ápr. 6. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!