Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekkel teljes az életünk?

Gyerekkel teljes az életünk?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos nem lehet saját gyerekem, egy súlyos betegség miatt. Hogy lehet túljutni ezen? Iszonyatosan nehéz valamikor elviselni a gyermek hiányát. Azért, hogy valami jót is írjak az unokaöcséim sokat segítenek a lelki fájdalmon. Nagyon szeretem őket!!!:)

23/L

2012. ápr. 6. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem gondolkoztál el azon, hogy örökbe kéne fogadnod egy gyereket. Vagy többet.
2012. ápr. 6. 09:49
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha biztosan nem lehet, akkor valóban ott van még az örökbefogadás. Nem tudom, milyen betegséged van, de láttam már olyat a környezetemben, hogy elkönyvelték hogy nem lehet baba és 10 év után mégis sikerült.
2012. ápr. 6. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Nekem sem lehet gyerekem, viszont nélküle is teljes értékű embernek érzem magam, és az életem is teljes.
2012. ápr. 6. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Ha a fő kérdést nézzük akkor nem így van, vannak olyan párok akik gyermek nélkül is teljes boldog életet élnek.

Nem írtad, hogy van-e párod. Ha van párod akkor vele kéne megbeszélni, hogy hogyan legyen tovább, ha nagyon szeretnétek gyereket akkor örökbe fogadhatok vagy nevelőszülők lehetnétek.

Volt mikor én is elgondolkodtam azon, hogy mi van ha nem lehet gyerekem, ekkor mindig arra jutottam, hogy akkor olyan férfit keresek akinek már van és akkor egy kicsit a sajátomnak is érezhetem.

Én örökbe soha nem fogadnék egy idegen kisbabát, szívesen nevelném segíteném az életben, de nem akarom sem őt sem magamat becsapni az által, hogy elhihetem, hogy én vagyok az igazi anyukája.

2012. ápr. 6. 10:00
 5/10 anonim ***** válasza:
25%

Az embert is, ahogy minden elolenyt ezen a foldon, ugy alkotta a termeszet, hogy osztonosen utodokat hozzon letre. (Ezert elo bolygo a Fold) Sajnos a termeszet neha csunyan banik velunk es egyikunktol masikunktol a kepesseget elveszi, de az osztont nem:(

Szoval ha normalisan mukodik az ember, akkor igen, gyerekkel erzi teljesnek az eletet.

De szerencsere van megoldas azok szamara is, akiknek a kepesseg nem adatott meg. Orokbefogadassal, ahogy irtak elottem. Azert kivanom neked, hogy a termeszet megis visszaadja a kepesseget, hatha csak elneztek valamit. Meg fiatal vagy, meg valora valhat az almod

2012. ápr. 6. 10:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnos az örökbefogadás is kizárva, a betegségem gyógyíthatatlan. Párom nincs, úgyhogy az örökbefogadáson sosem gondolkodtam. Az élet mindig nehéz kihívások elé állított...:) Pár évesen derült ki a betegségem, kb 18-20 évet jósoltak nekem a dokik. Úgyhogy a 23 évem kész csoda. Hamarosan 24 éves leszek, remélem a Sors még tartogat további jó éveket nekem.:)

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!!:)

2012. ápr. 6. 10:25
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Milyen betegséged van??
2012. ápr. 6. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
A teljes élethez nem feltétlen szükséges a gyerek! Ne aggódj, ha nem lesz gyereked, az se baj! Tanulj, fejleszd magad, élvezd az életed. Tedd máshogy teljessé!
2012. ápr. 6. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:

10:37

nem teljesen mindegy milyen betegsége van?

Ha el akarta volna árulni akkor a kérés kiírásakor már megtette volna. Leírta, hogy gyógyíthatatlan, elégedj meg ezzel.

2012. ápr. 6. 14:04
 10/10 A kérdező kommentje:

14:04 Köszi, igazad van.:)

Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 13. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!