Egyedül maradtam 1 gyerekkel. Mit csináljak?
A feleségemmel összevesztünk, lehet hogy nem is fogunk kibékülni. Kiment a nővéréhez külföldre (megbeszéltük) de nem tudom meddig lesz ott. A gyerek (1 éves) velem maradt de azt hittem, hogy kicsit könnyebb lesz. Néha valamiért elkezd sírni, hiányzik neki az anyja de ezzel nem tudok semmit csinálni. Ilyenkor megölelem, adok neki puszit meg ilyenek sír még egy kicsit és utána abbahagyja. Jól kijövök a gyerekekkel de annyira még nem értek hozzájuk így néha nem is tudom hogy mit akar. A munkámat megoldottam, úgyhogy általában délután 3-tól másnap hajnalig vele vagyok de rendesen lefáraszt. Kicsit rossz gyerek. Halott vagyok hétköznap, péntek vagy szombat este általában passzolom anyáméknak és szórakozok egy kicsit. Nekem ez egyedül nem nagyon megy. Anyagilag mindent meg tudok neki adni, de ez kevés. A szüleim/barátaim dolgoznak meg nekik is van saját életük, nem akarom őket piszkálni. Hogy tudnám megoldani?
Bocs ha úgy írtam mint egy 10 éves de már félig alszok.
31/F
Belefogsz jönni! Nyugi!
A lényeg, hogy legyen egy napi rutin kialakítva amit megszok a gyerek és no problémo!
A sírásra is rájössz. Kiéleződsz rá és tudni fogod mi mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!