Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá végre anyut...

Hogy vegyem rá végre anyut vagy a nagyimat?

Figyelt kérdés

Van két kutyánk, egy telken élünk de külön házban. A kutyák folyton kiszöknek az ajtón, nagyim kicsit furcsa személyiség, ő az a típus, aki lehazudja a csillagokat is az égről, csak hogy igaza lehessen. Kb egy éve könyörgök neki hogy csináltasson a kapunk elé egy kisebb kaput, barátnőméknél láttam ilyet szintén a kutya miatt volt. Anyu is meg mamám is simán megkérhetné anyukám férjét hogy csináltassa meg (ő csináltatta a kapunkat is). Nem hajlandóak, folyton ígérgetik de nem csinálnak semmit. Kis milliárdszor kiszöktek már, mindig utánuk futottam, volt hogy több utcányit. Nem kérném ha nem lennék terhes... de nagy pocakkal ha kiszöknek nem tudok utánuk futni. Minden alkalommal amikor valaki nyitja a kaput, rettegek hogy mikor kiabálnak hogy "gyere mert kiszöktek a kutyák!" Nem értik meg hogy nem tudok utánuk futni már, én viszont nem tudnám végignézni hogy csak úgy elmennek. Általában mamám mellett szöknek ki (persze tagadja) és olyankor megáll a kapuban és könyörög nekik hogy jöjjenek vissza. Persze a kutya már a fél utcánál tart. Áll és azt mondja hogy "gyere vissza, mennem kell dolgozni, ne csináld ezt mert kikapsz". Szó szerint végig nézi ahogy elfutnak. Nem tudok már mit csinálni, borzasztó ez az állandó rettegés. Mivel vehetném rá őket??

Bocsi hogy hosszú lett! :-(

2012. ápr. 5. 21:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Egy asztalost keress ilyen problémával, de ha a férjed ügyes, akkor ő is meg tudja csinálni. Vagy veszel kész kennelt a kutyáknak.
2012. ápr. 5. 22:07
 12/27 A kérdező kommentje:
Persze... én vagyok a hülye de senki nem tud értelmes választ adni a kérdésemre. Hát köszönöm szépen. Mellesleg kérdeztem asztalost, fingja nincs hogy kell megcsináltatni. Ha majd olyan okosok lesztek és adtok nekem egy választ hogy esetleg mi a jó fenét mondjak mamámnak vagy anyámnak, esetleg azt hogy KIHEZ forduljak, akkor majd megköszönöm.
2012. ápr. 5. 22:09
 13/27 A kérdező kommentje:
Több asztalost kérdeztem, nem tudnak vele mit kezdeni, vagy nem is akarnak, én nem tudom. Férjem megtudná csinálni meg anyám férje is de szarnak a fejemre.
2012. ápr. 5. 22:11
 14/27 anonim ***** válasza:
87%
Bocs, kérdező, de ez itt a gyakorikerdesek.hu, és nem a csökkent szellemi képességűek képzési centruma. Kaptál már jónéhány hasznos választ, de úgy látszik, te azt várod, hogy valaki a válaszadók közül odasétáljon hozzád egy ilyen kapuval, és szerelje is fel.
2012. ápr. 5. 22:19
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csökkent szellemi képességű, köszönöm a feltételezést... inkább azokra a válaszadókra mondhatnám akik egyszerűen képtelenek értelmezni a kérdésemet. Bárki, bárki mondott nekem arra ötletet hogy mit mondjak az anyámnak? Mert szerintem senki! :-) Ez volt a kérdésem... Mellesleg nem tudom ti kihez fordulnátok asztaloson kívül, de kötekedni az tudtok...
2012. ápr. 5. 22:23
 16/27 anonim ***** válasza:
84%
Már ne is haragudj de elvileg te egy "felnőtt" nő vagy és nem tudsz önállóan egy ilyen dolgot megoldani? Miért nem te csináltatod meg te azt a kaput? Hát komolyan mondom nem akarlak megbántani,de milyen anya lesz így belőled? Majd ha gyerekednek valami problémája lesz majd akkor is az idős nagymamádtól és a szüleidtől fogod elvárni,hogy oldják meg? Ennyire szerencsétlen nem lehet valaki! És még egy ilyen akar gyereket szülni
2012. ápr. 5. 22:28
 17/27 anonim ***** válasza:

"Anya, mama, férjem! Bunkó, nemtörődöm f.szok vagytok."

A kutyákat ajándékozd el olyan helyre, ahol jó dolguk lehet.

2012. ápr. 5. 22:30
 18/27 Argloss ***** válasza:

Nyilván nekik is megvan rá az okuk, hogy miért nem akarnak ezzel foglalkozni. Ha nem tetszik nekik az ötleted, akkor nem fogod tudni őket meggyőzni, mivel ők az idősebbek és ők jobban tudják, hogy mi a jó...

Mellesleg a kutyák nem szöknének ki, ha eleget tudnának mozogni, illetve be lennének tanítva rá, hogy ne menjenek ki...

2012. ápr. 5. 22:31
 19/27 A kérdező kommentje:
Légy szíves válaszoljatok már arra az egy kérdésemre amit feltettem, jó? Baromi hálás lennék ha nem osztanátok itt az észt hogy milyen anya leszek mert ez baromi nagy bunkóság... Mit akartok hogy esetleg én álljak neki? Esetleg egy nagyon okos arra is válaszolhatna hogy BÁRKI válaszolt itt a feltett kérdésemre? Mert szerintem senki. Ketten írták hogy keressek asztalost, kerestem, elhajtottak, megfogok kérdezni még többet is de ha nemet mondanak mi a JÓISTENT TUDOK CSINÁLNI?????? MIT?
2012. ápr. 5. 22:32
 20/27 anonim ***** válasza:

Annyit még: abszolút megértem a kérdezőt. Én is voltam ilyen, hogy mutogattam a családtagokra, mert az ő dolguk lett volna. Azóta megcsinálom magam, vagy hagyom belefulladni őket a mocskukba (utóbbit akkor, ha engem nem érint). Mert bizonyos emberek menthetetlenek.

Kérdező! Tényleg a sarkadra kell állni. Férjuradat meg elzavarni egy hétre a jó francba, amiért hagyja a terhes feleségét sírni, meg kutyák után rohangálni.

2012. ápr. 5. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!