Ez kiderülhet valahogy? Le tudok bukni?
6 éve vagyunk együtt a férjemmel, de még nem akar gyereket. Barátnőm mondta, hogy ő eljátszott, hogy véletlenül teherbe esett. Nagyon boldogok.
Le lehet valahogy bukni?

És ha a férjed azt mondja majd vagy abortusz vagy válllás?
akkor elveteted a "direkt " babát. plusz gondolom ha nem kaar gyereket akkor védekeztek, ha pl gumival könnyen érhet az a vád hogy nem tőle vagy terhes mert tudja hogy így védekeztek, akkor mit mondasz nem mert kilukasztotttam?
Megértem hogy bebát szeretnél,de ne így..

Francért mentél hozzá, ha ennyire eltérő az elképzelésetek a gyerekvállalás terén? Most kamuzol neki, becsapod egy olyan dologgal, ami az egész életetekre(az övére is, amiről te NEM rendelkezhetsz!) rányomja a bélyegét. Mindegy, mit mondunk, úgyis megteszed, ha akarod, de remélem tudod, hogy a legundorítóbb férgekkel sorol a legtöbb ember egy csoportba. Nem véletlenül.
Lehet, hogy szülni fogsz, de amilyen önző vagy, anyának semmiképpen nem leszel alkalmas. Arról nem is beszélve, hogy mint feleség és társ, megbuktál, már most. Hogy jut eszedbe ilyesmi?!
N

"Kicsit gondolkodjatok már milyen érzés lehet neki, hogy vágyik egy babára, de nem lehet?"
Kicsit pedig abba is bele lehet gondolni, hogy mit él át a férj, akit kész tények elé állítanak, akinek semmi befolyása nincs arra, hogy a saját élete ilyen gyökeresen megváltozik. Aztán lehet őt gyáva férgezni, ha megfutamodik a felelősség elől, de világosan megmondta, hogy mit nem akar. Márpedig a gyerek nem lehet se kompromisszum, se taktikázás eredménye, mert egyszer sem biztos, hogy a férfi megtáltosodik és örülni fog annak, amit eddig elutasított.
Más: én írtam, hogy miért ment hozzá a kérdező. Nem hiszem el, hogy az eskövő előtt nem volt téma a gyerekvállalás. Ilyen drasztikusan szembeszegülni a másikkal szerintem továbbra is gerinctelenség, amit az ember a házastársától vár el a legkevésbé.
Ha kell a gyerek, és mindenáron kell, akkor azt bármelyik férfi megoldja 10 perc alatt. De hogy az ember a tulajdon férjét csapja be ilyen fontos dologgal... brutális, hogy sokan mire vetemednek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!