Rosszul esne anyukátoktól ha azt mondaná, ne menj rövidnadrágba utcára mert kövér vagy?
Köszönöm nektek is:)
Hasra hízok ez a baj, a poci a legnagyobb baj az egészben azt hiszem
Szerintem mindenki hasra és combra hízik leginkább, én is. 1 gyerekem van, 2 éves, én kb. 20 kilót híztam a terhesség alatt. Előtte kb. 47 kiló voltam, most meg 52 körül vagyok. De! Én minden áldott nap teszek azért, hogy ne hízzak el. Nem zabálok, nem falom táblástul a csokit és igen, nagyon nehéz ezt így csinálni nap, mint nap, mert nagyon szeretem az édességet, chipset, kólát. Hétvégén azért egy kicsit engedek a gyeplőn és bűnözök egy kicsit. És ráveszem magam a rendszeres, ha nem is napi mozgásra is. Én sajnos elég lusta vagyok, így állandóan harcolok magammal. De nagyon jó érzés, ha egy kövér embert látok, hogy az önuralomnak köszönhetően én nem vagyok olyan. Ezért persze utál az emberek többsége -aki kövér-, mert én nem siránkozom és nem is vagyok kövér, de szerencsére nem érdekel a véleményük, vagy, tudom, hogy miért mondják. Saját magukra haragszanak, amiért nem képesek legyőzni önmagukat.
Anyukám mindig támogatott engem, amiért nagyon szerencsés vagyok és hálás. Elég vékonyka voltam sokáig és ő mindig bíztatott, hogy igenis szép vagyok és az emberek csak irigyek. Kb. 28 év kellett, hogy rájöjjek arra, hogy tényleg igaza van.
Fontos, hogy tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy egészséges legyél. Ha ez megvan, tanuld meg szeretni magad, a hibáiddal együtt is. Ne foglalkozz mások véleményével és boldog leszel!
Hány évesen van 49 kg-od? :)
Mert attól függ..h ilyen 12-13 körül vagy,akkor az nem dundi :)
Én vissza szólnék,hogy kössz kedves vagy.
Engem nagyon zavarna de anyura nem tudnék haragudni <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!