Rosszul esne anyukátoktól ha azt mondaná, ne menj rövidnadrágba utcára mert kövér vagy?
Nekem is anyum mindig a legnagyobb kritikusom.:D
Én jobban örülök ennek,mint,ha teljesen elfogult lenne,nem egy olyan lányt ismerek aki finoman szólva is elég gusztustalanul néz ki,de az anyja állandóan azt mondja,hogy igy tökéletes,nehogy változzon valamiben is.
Aztán meg ezek a lányok siránkoznak,hogy még soha nem volt barátjuk,az anyuka meg ált. örül is neki,hogy majd jön vki akinek igy vagy tökéletes...(20év feletti lányokról van szó!)
Szóval bármennyire is rosszul esik a kritika,valószinüleg csak jót akar.:)
engem meg azért szekál anyám mert szerinte túl sovány vagyok és hogy ne vegyek fel rövidnadrágot, mert őzikelábaim vannak.
naés? nem lehet mindenkinek szuperjó lába! ettől még nem fogok hosszúnadrágban aszalódni nyáron.
kérdezd meg pár jó barátnődet, olyanokat akik tényleg igazat mondanak, vagy rokonod, mamád, nénikéd stb. hogy szerintük is rosszul áll-e a rövidnadrág. mert ha nem, akkor lehet hogy csak anyud elégedetlen. vagy küldj egy képet a lábadról rövidnadrágban és akkor itt is tudnak véleményt mondani elfogulatlanul.
nekem pl. sosem szóltak be a lábam miatt, ha valaki ócsárolt is a hátam mögött, akkor más testrészeimet szólta le...szóval tudom hogy csak anyám látja annyira rondának a lábam.
:) Köszönöm a válaszokat, lehetséges, hogy ez tényleg jó, mert legalább megmondja.
Barátnőm szerint simán vehetek fel rövidnadrágot, mert nem áll rosszul, és nem nézek ki benn dagadtnak.
Na,és aki azt írta, hogy 156cm 55 kiló, miért? az soknak számít? Szerintem az egy normális testsúly,amilyen van most neked az már sovány.
Onnan gondolom, hogy egyik osztálytársam 156-157 cm, 45 kilóval és olyan mint egy ajtó kb, se melle se segge. Csak van.
'a magabiztosságodtól leszel szép!'
ebben tényleg nagy igazság van:) Meg hát akárki akárhogy néz ki, megtudja találni a párját,akit Ő is nagyon szeret,és viszont.
Ennyiből aki gyönyörű nehezebb, mert lehet Ő szeret valakit, de aki Őt 'szereti' nem biztos hogy tényleg a lányt, vagy esetleg a szexet.
Aki nem csontvázvékony mint a modellek, hanem van rajta némi kerekebb vonás már oltári kövérnek számít, és undorító. Ne hallgass anyukádra, mert egyáltalán nincs igaza. Szerinte mennyinek kéne lenned? 35kg? 14 évesen? Amikor elkezdődik a tested formálódása? Most lesz belőled nő, melled nől, csípőd, popsid kikerekedik, vállad gömbölyű lesz. Egyáltalán nem szép a homorú has, ha lóg rajtad a ruha, mert annyira kicsi méretet már Kínában sem gyártanak, ami egy csontvázon csinos lenne.
Miközben írtam a sorokat, egy dolog jutott még eszembe, miért mondhatta: esetleg lötyi a combod. Fuss, bicajozz sokat, a te korodban hamar formálódnak az izmok.
hát jah..ha mást ajnároz persze,hogy rosszul esik...
mondd meg anyukádnak hogy nem kéne beszólogatni..mert elrontja a kedved..
szerintem meg igazad van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!