Rosszul esne anyukátoktól ha azt mondaná, ne menj rövidnadrágba utcára mert kövér vagy?
Én már, így 35 évesen elég vaskos vagyok, de 14-15 évesen teljesen átlagos voltam.
A szüleim viszont addig-addig mondogatták, hogy így-úgy kövér vagyok, (néha még a 'formátlan' is elhangzott), hogy végül az lettem.
Apukám a minap megjegyezte, hogy a kabátomban úgy nézek ki, mint egy hordó.
Az alkatom alapból sem az igazi, ráadásul van rajtam felesleg is, ettől függetlenül még ennyi idősen is baromi rosszul esik.
Én is egész életemben hosszú nadrágban és bő pólóban jártam emiatt, akkor is amikor még nem volt indokolt.
A szüleim viszont addig-addig mondogatták, hogy így-úgy kövér vagyok, (néha még a 'formátlan' is elhangzott), hogy végül az lettem.
Tehat akkor nem a folytonos zabalas miatt, hanem azert, mert a szuleid ezt mondogattak?milyen erdekes.
Rosszul esett, 12 éves voltam, 55kg és 156 centi, és rossz ránézni a képekre hogy milyen undormány voltam. Hálás vagyok azért, amiért Anyukám előnyös ruhákat vett nekem, nem engedte hogy rövid nadrágot vegyek fel. De engem nem érdekelt hogy kövér vagyok, nem is érdekelt volna, ha nem szekálnak.
Most 14 éves vagyok, 164cm és 44-45 kg. Ki tudja, ha nem csesztetnek állandóan most 65 kg lennék. Sőt, biztosan.
Kedves 26!
Honnan a fenéből tudod, hogy én mennyit 'zabálok'?!
Képzeld, időközben kiderült , hogy pajzsmirigy-alulműködésem és inzulin-rezisztenciám van, nagyrészt ezek felelősen a túlsúlyért.
Örülnék, hogy anyukám őszinte velem!
Inkább otthon derüljön ki, hogy valami nem áll jól, minthogy összesúgjanak a hátam mögött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!