Rosszul esne anyukátoktól ha azt mondaná, ne menj rövidnadrágba utcára mert kövér vagy?
anyám nagyon sokszor lekövérez, de nem érdekel, mert hiába van egy kis úszógumim attól szép és csinos vagyok.
Egyébként meg nem tudom mit gondol, hisz nemrég szültem.
Ha jól áll a rövidnadrág és jól is érzed magad benne akkor nyugodtan járj abban, annyit te is megtudsz állapítani, hogy előnyös vagy épp előnytelen.
Nekem semmi se áll jól anyám szerint. Rosszul esik. Ja, és nem kérdezem, csak mondja! :D
Ha így mondta, nekem is rosszult esett volna, a nem áll jól legalább szebben hangzik.
: D Na igen, most már megnyugodtam,nekem van lelkiismeret furdalásom, hogy mikor elment dolgozni, nem is köszöntem neki ez miatt.
Gyerekes hiszti volt,lehet nem bántani akart vele. De tudja Ő is,hogy teszek érte,hogy 4-5kiló se legyen. Futok/sportolok,bár most kicsit szünetel,de 1 hónap múlva újra kezdjük barátnőimmel.
Csak az is idegesítő, ha nem eszek, akkor "Egyél, mert enni kell' ha eszek akkor dagadt vagyok.
Pont igaz amit egyik hozzá szóló is írt, hogy ne legyen ennyi anorexiás ha még saját anyja is lehúzza.
Jó én semmi képp nem leszek, mert nem is hagynám magam, mert nem tetszenek a csontkollekciók, mert alkatilag még ez az 5kiló sem megy le, nem hogy esetleg 15-20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!