Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul esne anyukátoktól ha...

Rosszul esne anyukátoktól ha azt mondaná, ne menj rövidnadrágba utcára mert kövér vagy?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 12:27
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

anyám nagyon sokszor lekövérez, de nem érdekel, mert hiába van egy kis úszógumim attól szép és csinos vagyok.

Egyébként meg nem tudom mit gondol, hisz nemrég szültem.

Ha jól áll a rövidnadrág és jól is érzed magad benne akkor nyugodtan járj abban, annyit te is megtudsz állapítani, hogy előnyös vagy épp előnytelen.

2012. ápr. 5. 12:38
 12/47 A kérdező kommentje:
Úgy pontosan centit nem tudok, régen méretkeztem:/ Legutolján kb 3 hónapja mértem testsúlyt,mert nem vagyok vele megelégedve.Nem a lábaimmal nem, inkább hasra jön fel,és így nagy a hasam...:/De simán egy kicsit tágabb pólóba el lehet dugni:/ Én eléggé a szívemre vettem, mert bántásnak veszem én ezeket, és így sincs önbizalmam de anyám még azt is lerombolja ami van.
2012. ápr. 5. 12:39
 13/47 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. ápr. 5. 12:40
 14/47 A kérdező kommentje:
tényleg lefelejtettem 14:)
2012. ápr. 5. 12:40
 15/47 anonim ***** válasza:
Nekem a nyári ruhámra mondta hogy ne vegyem fel, mert kövérek a lábaim... Hát rosszul esett ja...
2012. ápr. 5. 12:43
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
anyád topmodell alkat? vagy befizet fitneszbe? mert combról nem lehet csak úgy fogyni, hogy nem eszel. Aztán csodálkozunk, hogy sok az anorexiás, mert az embert a saját anyja is leszólja...
2012. ápr. 5. 12:45
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi se áll jól anyám szerint. Rosszul esik. Ja, és nem kérdezem, csak mondja! :D

Ha így mondta, nekem is rosszult esett volna, a nem áll jól legalább szebben hangzik.

2012. ápr. 5. 12:46
 18/47 A kérdező kommentje:

: D Na igen, most már megnyugodtam,nekem van lelkiismeret furdalásom, hogy mikor elment dolgozni, nem is köszöntem neki ez miatt.

Gyerekes hiszti volt,lehet nem bántani akart vele. De tudja Ő is,hogy teszek érte,hogy 4-5kiló se legyen. Futok/sportolok,bár most kicsit szünetel,de 1 hónap múlva újra kezdjük barátnőimmel.

2012. ápr. 5. 12:46
 19/47 A kérdező kommentje:

Csak az is idegesítő, ha nem eszek, akkor "Egyél, mert enni kell' ha eszek akkor dagadt vagyok.

Pont igaz amit egyik hozzá szóló is írt, hogy ne legyen ennyi anorexiás ha még saját anyja is lehúzza.

Jó én semmi képp nem leszek, mert nem is hagynám magam, mert nem tetszenek a csontkollekciók, mert alkatilag még ez az 5kiló sem megy le, nem hogy esetleg 15-20

2012. ápr. 5. 12:49
 20/47 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem vagyok kövér, teljesen normális testsúlyom van, mégis éjjel nappal azt hallgatom, hogy mekkora hátsóm van. Anyum mindenbe beleszól, hogy mennyi tésztát mertem ki, miért iszom teát mikor annyi cukor van benne és így is már milyen dagadt vagyok. Elérte nálam azt, hogy 2 éve nem merek felhúzni mást, csak hosszú nadrágot, még nyáron is, fürdőruhám már tavaly sem volt, és a hosszú nadrágra olyan felsőt húzok, ami eleve fenék alá ér. Szintén nyáron. És akkor még a drága jó édesanyám nyáron beszól, hogy miért nem vetkőzöm le mint ő, rossz rám nézni. Szóval igen, baromira rosszul esik, hogy a saját anyám mond ilyeneket, csak azért mert nem vagyok olyan nádszál vékony, mint ő volt ennyi idősen, de attól függetlenül teljesen normális súlyom van, amit mindenki körülöttem, (barátok, orvos, pszichológus) megerősített. Mind1 örülhet, már megrendeltem a fogyi tablettát. Remélem jó vékonyra fogyok, hogy leszálljon rólam és inkább saját magával foglalkozzon. Kórosan elhízott.
2012. ápr. 5. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!