Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja, hogy "csak"...

Miért gondolja, hogy "csak" mert szült egy gyereket már rendelkezhet a férje pénzével, szabadidejével, életével?

Figyelt kérdés

Nem általánosságban kérdezem, senki ne vegye magára!!!!

A bátyámnak megszületett a fia, ez eddig szép és jó DE a felesége azóta elég furcsa. A bátyám nem jöhet sehová. Eddig heti 1x jártunk úszni és ő járt a volt egyetemi társaival sörözni szintén heti 1x. Most havonta egy szabad estéje van.

A másik a pénz. A bátyám jól keres, mégsem vehet meg magának egy telefont vagy rendelhet este egy pizzát, mert drága és a felesége nem engedi.

Meddig kell ezt tűrni? Meddig fér bele? Meddig mondható normálisnak?

Ő szeretne változtatni, de akkor jön az érzelmi zsarolás hogy költözik haza a szüleihez és csak 2hetetnte láthatja a gyereket :-(

2012. ápr. 4. 17:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
67%
Igen, nekem is ez jutott eszembe, utolsó.
2012. ápr. 4. 20:41
 22/27 anonim ***** válasza:
83%

Hehe. Nekem úgy kellett elrugdosnom a férjemet, mert kb nulla élete volt miután megszületett a lányunk.

Hozzám jártak a csajok, ő meg rohant haza a lányunkhoz. Sőt egy idő után sérelmezte, hogy a barátnőim ennyit jártak hozzánk, mert úgy érezte, betörnek a kis családunkba.

2012. ápr. 4. 21:20
 23/27 anonim ***** válasza:
a batyad valasztotta a not, o kell megoldja a problemat, vagy viselnie a kovetkezmenyeket. ha engem ilyen szinten probelna valaki iranyitani elveszitene par nap alatt. az hogy a batyad engedi sok mindent elmond rola. addig for szenvedni amig megunja a helyzetet, csak felek akkor a valtozas drasztikus lessz es a gyermeke fogja megszivni a levet egy toketlen ferfinak!
2012. ápr. 5. 07:54
 24/27 anonim ***** válasza:
75%
Nem hinném hogy nem lehet meglenni pizza vagy új telefon nélkül mikor ott van egy kisbaba. Ha vállalta azt a gyereket akkor mostmár szokjon hozzá a gondolathoz hogy ez mekkora felelősséggel jár és hogy a régi életének annyi. Mi sem járunk el vagy költekezünk mióta megvan a babánk, mert minden energiánkat és pénzünket rá költsük és ez így van jól. Egy apukának már nem a haverjai meg az új telefon az első hanem a családja.
2012. ápr. 5. 12:20
 25/27 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik, én gondolkodom rosszul :-( Az én férjem nem keres ilyen jól, de ha nem a kajapénzt/rezsipénzt költi el és nem játékgépbe dobja, nem értem, miért ne vehetne magának egy telefont vagy rendelhet egy 1500 ft-os pizzát. Spórolás: ha magán kezdi, rendben is van. De amíg neki mindenből a legjobb minőségű kell, addig nem hiszem hogy igaza lenne.

Igen, a bátyám is mehetne gyed-re, csak akkor más bevételük nem lenne, mert a nőnek nincs munkahelye.

Nem hiszem, hogy depressziós lenne. Mindenesetre ezt is felvetem a bátyámnak.

Azt fogom tanácsolni, hogy menjenek el valahová kettesben és beszéljék át, ha kell, írják le a szabályokat. Kinek mennyi szabad este, költőpénz jár. Ha meg nem megy, próbálják újra és újra megbeszélni. Azt semmiképp nem fogom mondani, hogy hagyja ott és szidni sem fogom a feleségét. Eddig sem tettem.

Köszönöm a válaszokat.

2012. ápr. 5. 16:46
 26/27 anonim ***** válasza:
Minek szólsz bele az életükbe, neked nincs sajátod amivel foglalkozhatnál?
2012. ápr. 5. 19:24
 27/27 anonim ***** válasza:
A jóságos, mindenlében kanál sógornő a "hasznos" tanácsaival... Azért meghallgatnám én az anyukát is, biztos jó véleménnyel van rólad!
2012. ápr. 5. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!