Egy ember rendelkezhet egyszerre több hitelkártyával?
Figyelt kérdés
Akár ugyanaz banknál, akár eltérőeknél.2011. márc. 23. 17:05
1/6 anonim válasza:
Különböző bankoknál előfordulhat.
2/6 anonim válasza:
Ha elég buta hozzá, akkor igen.
3/6 anonim válasza:
Az előző válaszolónak: miért lenne buta? Vannak olyanok, amelyiknél ha 30 vagy 60 napon belül kiegyenlíted, akkor nem kell fizetni kamatot. Jobb lenne ha tájékozódnál!
4/6 Sovcsik Krisztián válasza:
Ok, de ha van pénze valakinek, akkor minek hitelkártya? Hátha egyszer kicsúszik a 30 napból? Ha meg nincs akkor meg azért minek? Hitel = többet költünk, mint amire pénzünk van!
5/6 anonim válasza:
Előzőnek:
- a pénze addig a bankszámláján áll, és kamatozik (van, ahol lekötés nélkül si jók a kamatok)
- bizonyos hitelkártyák néhány %-ot visszatérítenek a vásárlásokból, ha valaki okosan használja, akkor ezekből a visszatérítésekből több pénz bejön, mint amennyit éves kártyadíjra elkölt
- vannak, amikhez utasbiztosítás jár, ha többször utazik külföldre, már csak emiatt is lehet, hogy megéri
Mondjuk több hitelkártya az többszörös éves díj, ami azért egynek sem kevés, úgyhogy nem értem miért kell több (ha azért, hogy mindegyik hitelkeretét teljesen elhasználd, akkor meg az egy is sok).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Jajj dehogy akarom én felhasználni az egészet, cak kiváncsi voltam, hogy hogyan is vannak ezek a dolgok. :)
2011. márc. 24. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!