Az anyám teljesen kikészít. Mit tehetnék? Részletek lent.
16:19-nek
Bocs, de szerintem te még sosem voltál "olyan igazán" beteg. Én feküdtem már 40 fokos lázzal, és nem egy-két napig tartott, hanem két hétig, élet-halál között voltam. Pihenés? Örültem, hogy nem maradtam ott. Egy barátnőm pedig azért kellett pótvizsgázzon, mert rákos volt, és kezelésekre járt. Ilyen betegség is van, sajnos...
Hát, ha úgy van, ahogyan azt írod a kommentárokban, akkor ez már egy kisit valóban túlzás. De most akkor is azt tanácsolom, hogy tanulj! Akár kérd anyudat, hogy segítsen, mondjuk kérdezze ki (mindent), ezzel neki is bizonyítod, hogy tudod, hajtasz. Mikor túl vagytok 1-2 kikérdezésen próbálj alkudni, hogy ha már tudsz mindent utána hagy mehess el a barátaiddal ide-oda. Vagy akár hétvégén kikapcsolódásként. Viszont ha enged, akkor beszéljétek meg, hogy mikorra érsz haza, és legkésöbb akkor nyisd az ajtót, de inkább hamarabb. Meglásd értékelni fogja, hogy még egy kisit hamarabb is jöttél haza a megbeszéltnél. De ha olyan (amilyennek leírod), akkor ezt a változatot csak a tanulás második felénél akard.
Sok sikert!
CSak józan paraszti ésszel.
Ha a gyerekem súlyos beteg volt ezért hiányzott, akkor az anya szerintem nem tiltani fog, hanem úgy ösztönöz, hogy mindkettőtöknek jó legyen.
Általában a szülök akkor szoktak berágni és fenyegetőzni, hogy nem mehetsz ide vagy oda amikor mérgesek.
Márpedig anyukád szerintem a betegséged miatt nem lesz mérges, hiszen nem a te hibád.
Vszínű tettél vmi olyat, ami miatt így akar "büntetni".
Nekem még mindig az a véleményem, hogy ferdítesz és nem mondod el a teljes igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!