Miért zavarja a szüleimet ha a barátom testépítő?
Az nem tetszik neki, hogy 2.állásban férfi modell.
Nagyon kedves, van munkahelye is. Nem ilyen extranagydarab izomtömeg. Kb így éz ki:
szerintem más zavarja őket.
lehet azt hiszik b.u.z.i.
nehezen fogadják el ha egy férfi kigyúrt és még modell is.
magamutogatásnak fogják fel.
én így látom !
Ú de jó ha így néz ki:$ :D
Lehet hogy attól tartanak hogy sokan rámásznak,vagy hogy meleg szegény.. ilyesmi:S kérdezd meg tőlük..
Mert magamutogató,és mert ilyen teste a sok egészségre káros izomnövelővel van.
(rokon csajnak második gyereke megy el 6 hónaposan mert pasi is igy néz ki a sok szartól,genetikus garantálta már hogy nem is lesz gyereke az izom és tömegnövelők miatt)
Tévedés, hogy ilyen alkat csak izomnövelőktől, szteroidtól lehet. Ez genetika/izomfelépítés. Sógorom elég komolyan foglalkozik a témával és indult is testépítő versenyeken. Jóval nagyobb, mint a képen szereplő úriember. Mindezt a kitartó, rendszeres edzésnek és a szigorú diétának (pl húsból csak csirke) köszönheti. Semmi mesterséges anyagot nem juttat a szervezetébe.
A kérdező barátjával szerintem is a modellkedés a baj... egyrészt a magamutogatás, másrészt pedig az, amilyen körökben mozog ezáltal. És azért valljuk be, a jóképű/jótestű férfiak között alacsonyabb a hűségesség aránya...
Nem lehet, hogy féltenek tőle?
Mármint úgy értem, hogy az ilyen pasik ugye elvileg minden nőt megkaphatnak, és félnek, hogy téged csak kihasznál a srác...
A párom kicsit "nagyobb"a épen szereplő férfinál.
az apám kb a második találkozásukkor diszkréten közölte vele,hogy ha meg mer ütni,ő nem, de megvannak rá az emberei akik csúnyán el dádázzák:DDD
Teszem hozzá,hogy egy érzékenylelkü tündérbogár a kedvesem.
Csak apu azt gondolta,hogy mivel akkora darab,kigyúrt "állat"..biztos agressziv:))
Mondjuk a képen szereplő fickótól nem hinném,hogy ezért féltenek...hanem,hogy sok másnak is tetszhet:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!