Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne zavarjam...

Mit csináljak hogy ne zavarjam a köhögésemmel a tesómat?

Figyelt kérdés

Olyan szobánk van h le van választva egy harmonika ajtóval. Minden áthallatszik. Kiabál velem,meg ideges mert nem tudja magát kialudni a köhögésemtől. nagyon csúnyán köhögök meg hangosan tényleg.

Most konyhába gépezek,mert itt nem hallja ha köhögök.

2012. ápr. 1. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
fejezd be a köhögést
2012. ápr. 1. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
gépezz továbbra is a konyhába
2012. ápr. 1. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Ha beteg vagy, lehetne annyira toleráns, h ezt elviseli. Hiszen átmeneti állapot, nyilván te sem repesel az örömtől.

Nem tudom, h mit írt fel az orvos, de nekem az ACC és a lándzsás útifű szirup+ torokfertőtlenítő cukorkák mindig segítenek.

A tesódnak meg mondd, h azon vagy, h meggyógyulj, ő meg vegyen füldugót, ha ennyire idegzsábás.

4/7 anonim ***** válasza:
Rinatiol.
 5/7 A kérdező kommentje:

nem tehetek róla h köhögnöm kell,nem tudom visszatartani. van vmi módszer amivel vissza lehet tartani?

Szeretnék már én is lefeküdni,de nem merek mert ha köhögök akkor tesóm idegbeteg lesz. Tegnap is arra ébredtem fel este hogy köhögnöm kell. Azért is ideges volt és nagyon csúnyán kiabált velem mert köhögtem hajnalba.

2012. ápr. 1. 22:03
 6/7 A kérdező kommentje:
még nem voltam orvosnál,mert anya azt mondta h nincs lázam tudok majd menni iskolába meg most ugyis szünet van,majd kipihenem
2012. ápr. 1. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Beteg vagy, azért köhögsz?

Nekem kiderült, hogy éjszakai asztmám van, néha rám jön ilyen fulladásos köhögés, de érdekes módon mindig csak este.

Egyébként a tesódnak sem ártana ellátogatni egy orvoshoz - az oké, hogy vannak olyan szakaszok, amikor nem alszunk mélyen, dehogy BÁRMIKOR felkeljen a köhögésedre, az durva. El kéne mennie alvólaborba.

2012. ápr. 1. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!