Jövő héten még hívhatom az orvost, vagy már karácsony előtt ne zavarjam?
Figyelt kérdés
NoOvemberben voltam magán nőgyógyásznál. Kaptam két gyógyszert is, amiktől végülis november végén meg kellett volna jönnie a menszeszemnek, és akkor után el kellett volna mennem vérvételre. De nekem rakoncátlankodik a menszeszem, és csak a héten jött meg, így jövő héten kellene mennem dokihoz beutalóért vérvételre. De jövő hét már karácsony hete. Ilyenkor még lehet zargatni a dokit, vagy inkább várjak vele januárig? (Mondjuk nem szívesen várnék vele, mert van sajnos más gondom is.) Mit csináljak szerintetek?2011. dec. 15. 19:16
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan hívd fel. Ha annyira nem ér rá, fel sem fogja venni.
2/2 bánomisén válasza:
Hívd fel nyugodtan. Ha szabin van, úgyis ki lesz kapcsolva, nem fogod zavarni. Ha meg dolgozik, akkor meg legalább meglesz a beutalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!