Miért azok okoskodnak, akik nincsenek hasonló helyzetben? Tényleg ennyire bunkók lennénk? (lent kifejtve)
Párommal anyósnál élünk, mióta megszületett a babánk. "Átmeneti jelleggel." Úgy volt, hogy nézünk egy 2 lakásos házat, amibe külön tudunk költözni az anyukától, de ő semmi hajlandóságot nem mutatott arra, hogy meghirdessük a jelenlegit, illetve hogy másikat keressünk, ezért mi kinéztünk egy kis családi házat.
Erre több ismerős is azzal jött, hogy milyen dolog anyukát itthagyni egyedül ebben a nagy házban, mert mi lesz ha lerobban, és nincs segítsége. Megjegyzem, anyósom 59 éves, ami ugye még nyugdíjkorhatár alatt lesz pár év múlva, és meg volt a lehetősége arra, hogy ő is költözzön. Ezek az ismerősök viszont már rég nem laknak a szülőkkel, őket ott hagyták a testvérnek, illetve egyedül, és szinte biztos vagyok benne, hogy ha ők lettek volna ilyen helyzetben nem maradtak volna anyukával falun, illetve nem vitték volna magukkal oda, ahová költöztek. Ők is saját életüket akarták élni.
Persze a külön lakás nem azt jelentené, hogy nem látogatjuk, illetve nem megyünk segíteni, csak az állandó felügyelet és kritikák alól szeretnénk szabadulni. Ez tényleg annyira nagy bűn?
08:32-es: Istenem, micsoda normális gondolkodású anyós! Bárcsak ilyen lenne nekem is :S
Kérdező: Azt hiszem, neked olyasmi anyósod van, mint nekem :( Jó tanács (tapasztalatból sajnos): minél messzebb költözzetek! Ne 2 lakásos házat vegyetek anyóssal, hanem legalább az a biztonságos 4-5 km válasszon el titeket! Félreértés ne essék, jó ember az anyósom, szeretnivaló tényleg, csak nem bírja elengedni a kicsi fiát, ezért lenne szükség a távolságra!
Ja, és aki nincs hasonló cipőben, annak FOGALMA SINCS arról, h mi a problémátok, semmi joga beleszólni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!