Mit tegyek ezzel a kapcsolattal, és egy ilyen férfivel?
Figyelt kérdés
több mint másfél éve ismerem a barátomat (39). sokszor szétmentünk majd egymásra találtunk, bennem is sok hiba volt, mára már kezdtem megkomolyodni, ő is változott ám annyira hullámzó a kapcsolat hogy nehezen viselem sokszor. egyszer bújik, kedves és találkozni akar egyszer meg úgy érzem csak "kötelességből" találkozik velem (úgy 2 hetente váltakozik ez). régebben ilyenkor szakítottam vele de most próbálok megértő lenni ám nálam is betelik a pohár amikor ilyen rideg. most pénteken mondtam neki hogy ne keressen kell egy kis idő, nem is keresett. nem tudom mit tegyek. ha szakítok hiányzik is, de túl fiatalnak érzem magam még arra hogy egy ilyen férfivel legyek aki sokszor távolságtartó. 23L2012. ápr. 1. 16:11
11/11 anonim válasza:
Lehet nem csak te vagy a kalapjában? Vagy 37-38 évesen senkije nem volt csak beléd szeretet amikor 21-22 voltál?
Sok pasi az ilyen fiatal lányok keresi (bárhogyan néz ki és pénze van) és ha talál.
Nem érzed úgy, hogy mivel nem tud dönteni ennyi idő után ez nem kapcsolat hanem csak szórakozik?
Miért szereted ennyire?
Amúgy ha 1,5 év után képes lenne felvállalni akkor nem lenne jogos az a kérdés, hogy vajon túlkoros e hozzád?
Hányan tudnak a kapcsolatotokról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!