Mit tegyek ezzel a kapcsolattal, és egy ilyen férfivel?
szerintem egyszerűen csak nem tzdja mit akar,azért hullámzik..teljesen egyértelmű,hol kellesz neki hol nem.
30/F
Igen, túl fiatal vagy egyrészt egy 39 éves férfihoz, másrészt meg olyanhoz, akivel ennyire nem érzed jól magad.
Neki lehet, te vagy az utolsó lehetősége, de előtted még ott az élet. Másfél év alatt ennyi probléma van, akkor mi lenne, ha házasodnátok? Kibírnál vele 20-30 évet, mit gondolsz? Én is úgy érzem, hogy azért van veled, mert nem talál mást. De ha majd talál vagy szerelmes lesz, akkor dobni fog, csak nem akar két szék között a padlóra esni. Nagyon sajnálom, de így gondolom. És én is voltam így. Később találtam egy nem 12, hanem csak 3 évvel idősebb férfit, hát ég és föld. Keress mást, inkább.
érdekes kapcsolat, az biztos. Sok a korkülönbség is. Ő beszélt már arról, hogy mit akar a jövőben? Családalapítás?
Hogy érted, hogy rideg?
Szerintem nem akar igazán téged, vagy nem akar igazán komolyat senkivel. Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!