Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vállalnak pluszba az...

Miért vállalnak pluszba az ilyenek még 1 gyereket?

Figyelt kérdés

Volt nemrég a híradóba, vagy a fókuszba, már nem tudom, hogy bemutattak egy átlagos magyar családot, akinek már 1 hónap sincs hátra, és viszik a házukat. Elmondásuk szerint már évek óta nem tudták (vagy rendesen vagy sehogy) fizetni a tartozásaikat.

Néztem a riportot, és megláttam anya kezébe a cigit, apa kezébe egy 30-40 ezres telefont. Ez még úgy nem is nagyon érdekelt, de láttam a MAXIMUM fél éves kis gyereküket az anya ölében....és még volt 3 gyerekük.

Teljesen átlagos család volt (nem roma vagy ilyesmi de ez most NEM téma), de miért olyan felelőtlen valaki, hogy ha tudják hogy már nem tudják kifizetni a tartozásaikat és viszik a házat, akkor még csinálnak egy gyereket, hogy hadd szenvedjen még egy másik ember is ?

(Tudom, semmi közöm hozzá, na de akkor is...ha már a TV-be reménykednek egy kis adományért, akkor azért más is bele akar látni a dolgokba...én nem a szülőket sajnálom, hanem a gyerekeket....)

Ti mit gondoltok az ilyen esetről?

2012. ápr. 1. 08:36
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
De pont ez az, hogy a gyerekkel szúrnak ki....
2012. ápr. 5. 11:58
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha van képük a Tv-be kunyizni, akkor szedjen gyógyszert a nő!! Havi 1000 Ftért is van tabla ami biztonságos
2014. júl. 28. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!