Miért vállalnak pluszba az ilyenek még 1 gyereket?
Volt nemrég a híradóba, vagy a fókuszba, már nem tudom, hogy bemutattak egy átlagos magyar családot, akinek már 1 hónap sincs hátra, és viszik a házukat. Elmondásuk szerint már évek óta nem tudták (vagy rendesen vagy sehogy) fizetni a tartozásaikat.
Néztem a riportot, és megláttam anya kezébe a cigit, apa kezébe egy 30-40 ezres telefont. Ez még úgy nem is nagyon érdekelt, de láttam a MAXIMUM fél éves kis gyereküket az anya ölében....és még volt 3 gyerekük.
Teljesen átlagos család volt (nem roma vagy ilyesmi de ez most NEM téma), de miért olyan felelőtlen valaki, hogy ha tudják hogy már nem tudják kifizetni a tartozásaikat és viszik a házat, akkor még csinálnak egy gyereket, hogy hadd szenvedjen még egy másik ember is ?
(Tudom, semmi közöm hozzá, na de akkor is...ha már a TV-be reménykednek egy kis adományért, akkor azért más is bele akar látni a dolgokba...én nem a szülőket sajnálom, hanem a gyerekeket....)
Ti mit gondoltok az ilyen esetről?
Mert olyanok, mint az afrikaiak.
Egyszerűen csak buták.
csak azt tudják, hogy kell szaporodni, de az azzal járó dolgokat már nem
Én sem értem, hogy ha ennyi gyereket csináltak a semmire, plusz bagózik az anya, akkor miért kéregetnek a TV-be?
A hitel felvételéhez is 2 ember kell, nem 1....
Én is ismerek ilyeneket. A férjem szülei.
Hogy miért csinálják ezt? Mert buták...erre nincs szebb szó.
én csak a gyerekeket sajnálom
ők nem tehetnek semmiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!