Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már megint mi a baja?

Már megint mi a baja?

Figyelt kérdés

A férjem pár napja furán viselkedik. Nappal jó kedve van csak néha morog egy kicsit, estére pedig meghülyül. Nem tetszik neki semmi, csapkod, felemeli a hangját és minden apró dolog miatt elkezd veszekedni, még az 1 éves gyerekünkkel is. Tegnap elegem lett belőle, ezért kizártam a nappaliba, utána mondta, hogy engedjem vissza mert már nyugodt. Beengedtem de 10 perc múlva folytatta. Többször is rákérdeztem, hogy miért ilyen de nem hajlandó válaszolni. Nem csal meg, ebben 100%-ig biztos vagyok. Nem tudom magára hagyni, mert már egy idő után tényleg eléggé zavar. Mit mondjak neki, hogy fejezze be?

29 éves.

26/N

2012. márc. 31. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dolgozik valahol? Nem lehet hogy a munkahely miatt ilyen?
2012. márc. 31. 21:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt elmondaná, meg amikor a munka miatt szokott rossz kedve lenni akkor panaszkodik, amúgy tűzoltó.
2012. márc. 31. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Keressen valami elfoglaltságot, valami hobbit, vagy szabadidős tevékenységet, amely során levezeti a felgyülemlett idegeskedést, stresszt.. Küldd el a boltba, vagy menjetek közösen futni, közös programok, stb.. Ha nem javul a helyzet, menjetek orvoshoz.. Addj neki nyugtatót: Frontin 250 mg.. attól lehiggad..
2012. márc. 31. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Esetleg frontérzékeny a drága?
2012. márc. 31. 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Bár túl fiatal hozzá, de nincsenek merevedési problémái? Mert akkor talán így próbál kibújni a szex alól, inkább ne legyen, úgy nem kell magyarázkodni.
2012. márc. 31. 21:38
 6/11 anonim ***** válasza:
B vitamin komplexet szedjen egy darabig, hátha segít.
2012. márc. 31. 21:53
 7/11 anonim ***** válasza:
és magnéziumot is...
2012. márc. 31. 22:39
 8/11 anonim válasza:
1%
Biztosan talált nálad szaftosabb, finomabb, nedvesebb nőt, én is ezt csináltam régen.
2012. márc. 31. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Az utolsó válasz elég visszataszító...

Amúgy, elég nagy stresszel járó munkája van, lehet észre sem veszi, hogy azért ilyen. Ha ő is elismeri, hogy nem mehet így tovább akkor keressen fel egy szakembert. Van, amit egyedül nem lehet kezelni.

23N

2012. ápr. 1. 11:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a családban volt ilyen. Apuka rendőr volt,sok volt a nyomás,stressz,meg hát összességében nagy lelki megpróbáltatás a munkának ezen fajtája. Beszélgess vele,ha úgy látod jónak pszichológushoz se ártana elmennie,vagy oda is mehetnél vele. A lényeg,hogy érezze,hogy mellette vagy,de ezt nem folytathatja tovább.
2012. máj. 20. 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!