Mit tennél ha anyádnak elektrosokkos kezelésre lenne szüksége (megint) de nem képes belátni h baja van? :S Többi lent!
Na az a helyzet hogy anyám (nem igazi anyám,örökbefogadott...) régen volt elektrosokkos kezelésen mert valami van a fejével. Kicsit hülye szegény vagy nem is tudom mit mondjak. Csak pár pl-t mondok hogy mikor látszik: -Állandóan azt mondja rólam hogy drogozok meg hogy biztos drogoztam stb :S
-nagyobb összegeket adott "kölcsön" a volt munkatársainak, ismerőseinek, ismerősök ismerőseinek ...(470E+500E+620E+50E+25E+15E Ft...ezeket mind egyszerre adta oda egy-egy külön személynek)
-nem veszi észre ha valaki kihasználja (pl pénzügyileg:S) nem tud a saját lábára állni és nincs valami önálló véleménye, ha van is az is hülyeség (mint pl h drogozok)
-Néha olyan mintha maradi lenne, mert olyan kijelentései vannak mint pl hogy nekem nem lehetnek fiú haverjaim, mert nekem ott a Dani (pasim).
-Állandóan lek*rváz hogy én mindenkivel megk*rattam magam (azért mert vannak fiú haverjaim)
-A Dani is már belátta hogy anyámnak van valami a fejével, anyám anyja azaz mamám is megmondta hogy lehet megint kéne menjen ilyen elektrosokkos kezelésre (de nem meri mondani anyámnak)
-Ha próbálok anyámmal normálisan beszélni csak ordibálás lesz a vége mert azt hiszi hogy csak neki lehet igaza és szerinte ő tökre rendben van agyilag
-Lehet hogy ez nem az miatt van, de már olyan dolgokat is elfelejt hogy pl mit mondtam neki pár napja.. volt egy szitu,elmesélem: volt hogy egyik pénteken nem kellett suliba menni,ezt mondtam anyámnak hogy azért mert lesz valami verseny a suliban. Pénteken elkezd dörömbölni az ajtómon (mert ugyebár már bezárkózok miatta, mert mindig felkelt amikor internetezhetnéke van pl hajnali2kor...) és mondja hogy lekéstem a buszt meg ilyenek. Hát mondom nincs is iskola. Aztán elkezdte osztani az észt hogy hazudok meg hogy miért nem mondtam, meg hogy ő kell majd fizesse a büntetést. Vasárnapig ezzel piszkált, mondtam hogy hívja fel az osztályfőnököt és kérdezze meg tőle, odaadtam a telefont, már tárcsáztam az osztályfőnököt, már ki is csörgött, erre lerakta a telefont és annyit mondott hogy ő vasárnap nem fogja zavarni az osztályfőnököt. Aztán folytatta amit addig csinált hogy engem b*sztatott hogy nem mentem iskolába.
Mit tegyek? Már évek óta ez megy. Nem csak azóta mióta meghalt apukám. :S
Faterom anyja is ilyen vadállat volt apámékkal, most meg csodálkozik, hogy öregen leszarjuk. Velünk is elkezdett szórakozni, de anya kidobta.
Lehet kapni a józsefvárosi piacon elektromos shokkolót. Próbálkozz azzal.
Első vagyok.Olvastam egy kicsit erről az elektrosokkos kezelésekről.Ezek szerint tévedtem még csinálják,de szigorú intézkedések után.
Ha anyukád ezt kapja,hogy,hogy otthon van?Ha ilyen tünetei vannak akkor miért nem fekszik a kórházban? Mert neki orvosi segítségre van szüksége.Hívd fel a régi orvosát aki anno annak idején elérte,hogy elektrosokkos kezelést kapjon (ezek szerint egyik gyógyszer sem volt jó anyukádnak) és mond el neki azokat amit ide leírtál..Ő tud segíteni neked,és anyukádnak.
anyukám akkor kapta ezt az elektrosokkos kezelést amikor még nagyon kicsi voltam szal tízenvalahány éve :S
nem tudom ki volt az orvosa, a gyermekvédelmis csak pszichológushoz küldött el engem mert nem tudja hogy miért vagyunk ilyen kapcsolatban :S megmontam hogy csak akkor megyek el pszichológushoz ha ő is, de én nem hiszek az ilyen pszichológusokban, már voltam 8nál. egyikse volt jó szóval nemhiszem hogy anyámon tudna segiteni. A gyámhatóság nem jó ilyenekre. Azért köszönöm szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!