Megint én (az új kis Havanese gazdi) tipp kellene játéknak? Vehetek neki ilyen szárított bőr csontot vagy cipőt rágni? Nem lesz baja? Inkább műanyag vagy puha játék?
Figyelt kérdés
a nagy kutyáim a köteles játékot is szétkapták egy perc alatt a teniszlabda csak úgy reccsent, a műanyagot minden kutyám megette majd kihányta, szerencsére nem lett nagy baj de most ő egy kicsi kutya és fogalmam sincs mit szabad mit nem:-)2012. febr. 8. 13:13
1/3 anonim válasza:
Vegyél Kong márkájú játékot, drága, de nagyon tartós. A szárított disznófüllel is elszórakozik egy darabig.
3/3 anonim válasza:
a bőrből készült csont jó, én is azt vettem neki:) a fogainak is jót tesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!