Ezek a szárított hús kutyatápok tényleg elvonják a kalciumot a kutyától?
Erre gondolok... A doki azt mondta, hogy ezek a tápok nem a legjobbak mert elvonják a kalciumot a kutya szervezetétől. Mindenhol máshol csak jókat hallottam erről a tápról, de most nem tudom mit csináljak. Nem akarok váltani ha nem muszáj, mert a kutya nagyon szereti. Esetleg adhatnék neki kalcium tablettát a táp mellé.
Ebben a tápban van kalcium, uh nem értem ezt az egészet.
hogy vonná el a kálciumot? Ahogy olvasom ez BARF kaja,csak száraz formában (az én kutyái, nem szárítottan ezt eszik, nyers hús, zöldség, gyümölcs.)
Hülyeség, hogy elvonja a kálciumot
A dokidnak kicsit fejlődnie kéne. mind a nyers,mind a nyers-szárított hús (zöldség,gyümölcs) etetés egyre gyakoribb,hiszen sok kutya nem is tud mást enni a sok allergiától amit a tápoktól kaptak.
és sokan a józan eszük alapján térnek vissza ehhez. A legtöbb orvos is ajánlja
Ha aggódsz adj neki még csontot. De nyersen, ne főzve. A meleg hatására megváltozik a kálcium szerkezete a csontban, egyrészt a kutya nem tudja olyan jól feldolgozni,másrész szálkásan törhet.
A zöldség is jobb nyersen (reszelve) több marad benne a vitamin.De ha főzve szokta a kutyád az is ok.
Nem tudom elképzelni, hogy "elvonná" a szárított hús akálciumot. esetleg az orvosod kevesli ami benne van.
Adj neki farhátat, marhabordát, csirkemellcsontot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!