Hogy készítenél ki egy 30 éves, , férfit", hogy takarodjon máshova élősködni?
Figyelt kérdés
Tudom durván hangzik de nekem elég volt,hogy azért mert ők ingyen élnek esznek isznak itt Én meg férjem meg mindenért fizetünk.Amint van pénzünk megy a lecsóba mert nem marad semmi!Rokonok meg nem szólnak mert túl birkák hozzá.Ha meg Én teszem a megjegyzést hogy nem egy huszonéves párnak kellene érett embereket eltartani akkor le vagyok baccva.Sajnos költözni még nem tudunk,de nem hinném hogy a nagy családi házból(nagyszülői)nekem kellene egy vadidegen miatt albérletbe kényszerülnöm.2012. márc. 31. 01:21
31/32 anonim válasza:
én kis jövedelmecskéim havi 40ezer
Már bocs de erre a pénzre mondod te hogy 2 embert eltartasz belőle.
Igencsak úgy tűnik hogy a párod fizujából és a nyugdíjakból élsz te is.
32/32 A kérdező kommentje:
,,Tavalyi év folyamán minden pénzünk ha tudtunk dolgozni(160ezer+én kis jövedelmecskéim havi 40ezer ill 2x 160ezer)mind mind..."
Lemaradt az egyes ,nem 40 ezer hanem 140 ! Mai világban 40ezerből egy ember se él meg... nem nem szokásom mások pénzéből élni!Ezért dolgozom amióta csak lehet törvényileg.Mert másra soha nem lehet számítani. De kedves utolsó biztosan neked könnyű életed volt mindiogis ha ennyire nem érted.
2012. júl. 8. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!